Telefon Tavsiyesi S5620 Monte mi Nokia c5-03 mü ?

celatx

Üye
    Konu Sahibi
S5620 Monte mi Nokia c5-03 mü ?
Hangi telefonu alacağıma karar veremedim s5620 montemi-c5-03 mü hangisini önerirsiniz bunlar ve 5800XM dışında önereceğiniz başka dokunmatik telefon varmı

Starsley

C503 al bence şık ve daha kullanışlı

celatx

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 aldım memnunum fakat pc suite desteği yokmuş internet hızı için almıştım ama bağlanamadım

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung S5620 Monte şiddetle tavsiye ederim. C5-03 eski bir dokunmatik teknolojisi kullanıyor.

ama c5-03 işletim sistemi simbyan olduğu için daha çok kullanışlı bence c5

bencede tam tersi işletim sistemi symbian olduğu için daha kullanışsız çünkü telefon sürekli restlenecek - kasacak- bi program yükliyeceksin virüs bulaşacak- hafıza kartına format atacaksın- telefondaki eksiklerin giderilmesi için yen yeni FW ler çıkacak ve sürekli FW güncellemeye çalışacaksın ... monte çok daha kullanışlı... bence

Kendim C5-03'ü kullanıyorum ve gayet memnunum.İlk dokunmatik telefonum olmasına rağmen dokunmatiğini kullanmak hiçte zor gelmedi.Uygulamalar istemediğin kadar çok Ben sertifika yapmadığım halde bile onlarca uygulama yükledim.Ancak yinede kararı sen vereceksin.Monte de güzel telefon ancak işletim sistemi yok.Eğer C5-03'ten farklı bir telefon modeli istersen Samsung Wave 525'i öneririm

free

Üye
Tabikide montede isletim sistemi var ve java.binlerce oyun mevcut.

Del Rey

Üye
Nokia C5-03 Ram 128 MB İşlemci 600 Mhz, orta düzey segment için yapılmış bir akıllı telefon Sis, Sisx, Java, Amiga, Windows, Dos oyunlarını çalıştırabilir. Windows 98 de çalıştırır.

Samsung Monte, RAM'i İşlemcisi bilinmiyor , alt düzey segment için yapılmış bir telefon Yalnızca Java çalıştırıyor. Zaten kendi de Java

----------Eklendi @ 21:21:04 ---------- Yazıldı @ 21:16:05 ----------

Samsung Monte'de Asphalt 4 HD gibi 3 Boyutlu oyunlar oynanabiliyor mu?
SPB Mobile shell mevcut mu?
Amiga Workbench veya Windows 98 "Gerçek" işletim sistemlerini ve oyunlarını kaldırıyor mu?
Kamerası kaç megapixel?
İnternetten video izleyebilir misin?
Kaç tane tema var?
Tema efektlerin bulunuyor mu?
Monte iPhone çakması mı? -Buna cevap Apple'dan geldi: Evet C5-03: Hayır!
Ekranı kaç inç? 0.2 bile daha iyi değer verddirir.
Real Player bulunuyor mu?
Shazam, Cover Flow gibi sistemlerin var mı?
Ekran çözünürlüğü kaç pixel?
OTA Otomatik güncelleme sistemin var mı?
İnternet radyoların var mı?
Müziklerinde 3D Cover Flow sistemin var mı?
Her yer özellikle de menü gibi yerler sensörle çalışıyor mu?
Kaç sensör oyununa sahipsin?

Yanıt verdiğinde beni ara

sakin ol şampyon bunlar benim düşüncelerim de biraz geç kalmamışmısın cevap için??

senin gibi c5-03 alanların % kaçı alt kasa çatlama problemiyle karşılaşıyor
dokunmatiği montenin yanına yaklaşabilir mi
symbiana virüs bulaşmıyor mu??
standart bi symbian kullanıcısı aldığından beri kaç kez telefon ve hafıza kartına format atma zorunda kalır
oyunlar ve programlarda sertifika hatası vermiyor mu??
gerçek windows kaldırıyor demişsin gerçek bilgisayar oyunlarını oynatıyor demişsin emulatörle yapmıyor mu ??
şarzı kaç gün gidiyor cihazının? monteden ne kadar az
3d ses teknolojisi demişsin montedeki 3d ses teknolojisini denedin mi??
internet radyoların var mı derken onlarca java internet radyo programı var.
montede yüklü gelen programları gördün mü
müzik tanıma yı denedin mi
sen 3d asphalt 5 veya nfs shift gibi oyunları oynuyosun da montedeki java oyunları mı beğenmiyorsun
3g görüntülü görüşme yapabiliyor musun

daha sayardım ama.. ha bide şu yazdığın programların ne işe yaradığınıda söyleseydin symbian kullanmıyorum bu yüzden ne işe yaradıklarınıda bilmiyorum..

birazda sorularına cevap vereyim
apple ne zaman montenin iphone çakması olduğunu açıkladı?? kanıtın var mı acaba yoksa kendi düşünceni doğru göstermek için mi uydurdun??
evet facebook-youtube-dailymotion gibi dünya çapındaki sitelerden video izleyebiliyorum canlı televizyonda izleyebiliyorum peki sen nerelerde izliyosun...
şöyle söyliyim monteye göre yüzlerce tema var kendimde tema yapabiliyorum 3 tanede ayrı yazı tipi var sonradanda ekleyebiliiyorsun bikaç oynamayla
evet sensörle oyun oynanmıyor montede
ekran çözünürlüğüm 240x400 ve yeterli oldukça parlak oldukça kaliteli bir görüntü veriyor videoları çevirip çok kalititeli bir şekilde izleyebiliyorum.
monteye android yüklemişti dark forestte birisi hatta yüklemeyide anlatıyordu-çeşitli atari vb oyunlarıda emülatör yükleyerek oynayabiliyorsun
0.2 bile daha iyi değer verdirir demişsin doğal olarak ama arada okadar büyütülecek bir fark yok çünkü ekran dikey uzanıyor samsungun galaxy serisindeki gibi bir 3.2 inç değil yani

ayrıca c5-03 monteden pahalı bir fiyata satılıyor 499 lira eğer 499 lirası varsa ve akıllı telefon istiyorsa symbianlı cihazlar en son sırada olmalıdır ve androidli bir cihaza yönelmelidir mesela samsung galaxy-mini- lg-gt540 gibi cihazlar eğer standart işletim sistemli bir cihaz istersede ilk sırada samsung s5620 monte olmalıdır. C5-03 adlı symbianlı cihaz rakiplerine göre zayıf kalan bir cihaz

tabi bu söylediklerim benim şahsi görüşlerim

sizi aramamı söylemişsiniz neden siz nette görüp konuştuğunuz insanlara beni ara mı diyosunuz??

iyi günler

C5 ya montedeki hafıza sorununu görünce ve ivmeölçerin olmayışı ve sensörlerin dandikliği oyunların oynarken tuş çıkması tam ekran olmaması vb.c5-03

montede hafıza sorunumu? C5-03 40 mb dahili hafıza monte 200 mb dahili hafıza monte c5-03 ün 5 katı
montede ivmeölcer(Accelerometer sensor) vardır sadece sensörü java uygulamalarda aktif olarak kullanamıyorsunuz
oyun oynarken tuş çıkma falan yok 240x400 binlerce oyunu atıp tam ekran sanal tuş takımsız şekilde oynayabilirsiniz bu dediğiniz olay 240x320 tuşlu cihazların uygulamalarını atınca olur.

ve tekrar ediyorumakıllı ve dokunmatik telefon istiyorsanız c5-03 vb.. symbianlı cihazlardan kesinlikle uzak durmalısınız ve androidli bir cihz bakmalısınız
ha işletim sistemi standart olsun ve dokunmatik olsun dersenizde monte ilk tercih olmalıdır

iyi günler

Kardeş,al c5-03'ü,oda olmadı git samsung wave 525 al oda yaklasık fiyatlarda.

pRime.

Üye
Cevap C5-03'tür.

----------Eklendi @ 18:12:31 ---------- Yazıldı @ 18:09:39 ----------

Evet konuyu iyi ki okumuşum.

evet beyler mesaj yazmadan önce bi okuyun şu konuyu telefon alınmış zaten daha ne telefon öneriyosunuz.... zaten konular sırf okumamaktan dolayı uzayıp duruyor hep aynı şeyler tartışılıyor....

Mehmet

Emekli Yönetici
4 ay olmuş telefonu almıştır artık