Yardım s5 mini telefonum rootlu

acaba root la alakası var mıdır ? ya da bilmiyerek ksldırmışsam nasıl yüklerim

• root la alakalı

Kullanılan: 0 0.0%
  • root la alakasız

Kullanılan: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
s5 mini telefonum rootlu
Telefonu root ladıktan sonra ultra güç tasaruf modu hiç çalışmıyor

Güç tasarrufu ile ilgili birşey silmis olabilirsin. Mesela zero launcheri silmiş olabilirsin.

Konu Sahibi
Ben zero launcher hiç indirmedim ama
Ultra güç tasaruf u gerçek sistem dosyasını araştırabilir msin ?

Konu Sahibi
Napim ?? Bi yerden zero launcher mi indirim . ??

Reşwan

Emekli Yönetici
CWM/TWRP kurup telefonu wipe dalvik ve fix permissions yapıp tekrar dene.

Konu Sahibi
Nasıl detaylandırır mısın . ? bilgisayar gerekli mi ?

Reşwan

Emekli Yönetici
twrp kurmak için bilgisayar gerekli.
Yüklemek için Odin programında AP butonu ile dosyayı seçin. Auto Reboot seçeneğinin işaretini kaldırın, sadece Reset Time işaretli olsun.

Cihazı Download Mode’a alıp Ses Açma tuşuna bir kez baş ve bilgisayara bağla, Odin cihazını algılayınca Start butonuna tıkla. Odin programında Pass yazısını gördüğünde cihazını yeniden başlat. Reset time işaretli olduğu için kendiside yeniden başlayabilir.

Daha sonra telefon kapalıyken

Ses Açma + Ev + Güç tuşlarıyla Recovery Mode’a girip dediklerimi yapabilirsin yanlış birşey yapmamaya dikkat et.

Dosyayı burdan indirebilirsin

Konu Sahibi
Format gerek limi ?
Format atmayı biliyom . Ama format atmak istemiyom ..
Bilgisayardan odin le önceden root attım biliyom . Hemen hemen aynı mı olacak . ? Cihaz sıfırlamak gerekir mi ?
indirdiğim dosya açılmıyor . Bende rar var normalde

Reşwan

Emekli Yönetici
Telefonda açamazsin tar dosyasıdır o, Odin ile atıyorsun aynen root yaptığın gibi olacak, ve sıfırlamak gerekmiyor, dediklerimi yaptıktan sonra düzelmezse o zaman format atarsın.

Konu Sahibi
Telefonm rar dosyası açar abiii
Abicim bana verdşğin rar değil .bin dir

Napim ?? Bi yerden zero launcher mi indirim . ??

System priv-App klasöründe Launcher zero mevcutmu kontrol et bakalım.

Titanium backup ile cihazındaki Uygulama yedeğini alırsan format attıktan sonra uygulamalari verileri ile kolayca geri yukliyebilirsiniz. Yani format atmaktan korkmana gerek yok.

Konu Sahibi
bu video izle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Konu Sahibi
Zero içeren hiçbi şey yok komtrol ettim . O dosyayı nasıl yüklerim
Akşam denerim

Konu Sahibi
.

Dediklerini yaptım recovery nenüsü deiğişti bunla nasıl format atılır . Eğer bunla format atarsam ultra güç tasaruf modu düzelir mi ?? Acil cevap .
Sonra ne yapılıyor lütfen cevap acil !!

Reşwan

Emekli Yönetici
Twrp menüsünde fix permission ve wipe dalvik yap önce, düzelmezse format atalım.

FiX (advanced) menüde, wipe dalvik (wipe) menüde. Yaptıktan sonra reboot yaparak yeniden başlat ve kontrol et.

yoksa stock romu at dosyaların silinmeden stock romu atabilirsin herşey yerli yerinde kalır

Konu Sahibi
Twrp menüsünde fix permission ve wipe dalvik yap önce, düzelmezse format atalım.

FiX (advanced) menüde, wipe dalvik (wipe) menüde. Yaptıktan sonra reboot yaparak yeniden başlat ve kontrol et.
Ben telefonu çökertim 40 tl masraf çıktı sonra mı cevap veriyon . Kahretsin !!! Ben evde s5 mini tr rom indirdim tam atacam odin cevap vermiyordu her seferde ben de telefoncuya götürdüm !!

Reşwan

Emekli Yönetici
Ben telefonu çökertim 40 tl masraf çıktı sonra mı cevap veriyon . Kahretsin !!! Ben evde s5 mini tr rom indirdim tam atacam odin cevap vermiyordu her seferde ben de telefoncuya götürdüm !!
Geçmiş olsun da, en sonki attığın mesaj arasında 2 saat var girip bakamadın mi güzel kardeşim, bana sitem etmeme gerek yok sonuçta burda bilgi paylaşılıyor burdan takip ederek yapabildiğin kadarını yapardın, yaptığın hatalardan dolayı kimseyi yargılayamaz yada sitem edemezsin, sabretsen sana yardımcı olmaya çalışırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...