aykal3340
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ultra güç tasarrufunu açınca zero Launcher açılıyor yani onu silmiş olabilirsin demek istedim.Ben zero launcher hiç indirmedim ama
Ultra güç tasaruf u gerçek sistem dosyasını araştırabilir msin ?
Napim ?? Bi yerden zero launcher mi indirim . ??
bu video izleSystem priv-App klasöründe Launcher zero mevcutmu kontrol et bakalım.
Titanium backup ile cihazındaki Uygulama yedeğini alırsan format attıktan sonra uygulamalari verileri ile kolayca geri yukliyebilirsiniz. Yani format atmaktan korkmana gerek yok.
Bendeki ismi "EasyLauncher2_Zero" sende farklı olabilir.bu video izle
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Akşam denerimtwrp kurmak için bilgisayar gerekli.
Yüklemek için Odin programında AP butonu ile dosyayı seçin. Auto Reboot seçeneğinin işaretini kaldırın, sadece Reset Time işaretli olsun.
Cihazı Download Mode’a alıp Ses Açma tuşuna bir kez baş ve bilgisayara bağla, Odin cihazını algılayınca Start butonuna tıkla. Odin programında Pass yazısını gördüğünde cihazını yeniden başlat. Reset time işaretli olduğu için kendiside yeniden başlayabilir.
Daha sonra telefon kapalıyken
Ses Açma + Ev + Güç tuşlarıyla Recovery Mode’a girip dediklerimi yapabilirsin yanlış birşey yapmamaya dikkat et.
Dosyayı burdan indirebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
twrp kurmak için bilgisayar gerekli.
Yüklemek için Odin programında AP butonu ile dosyayı seçin. Auto Reboot seçeneğinin işaretini kaldırın, sadece Reset Time işaretli olsun.
Cihazı Download Mode’a alıp Ses Açma tuşuna bir kez baş ve bilgisayara bağla, Odin cihazını algılayınca Start butonuna tıkla. Odin programında Pass yazısını gördüğünde cihazını yeniden başlat. Reset time işaretli olduğu için kendiside yeniden başlayabilir.
Daha sonra telefon kapalıyken
Ses Açma + Ev + Güç tuşlarıyla Recovery Mode’a girip dediklerimi yapabilirsin yanlış birşey yapmamaya dikkat et.
Dosyayı burdan indirebilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben telefonu çökertim 40 tl masraf çıktı sonra mı cevap veriyon . Kahretsin !!! Ben evde s5 mini tr rom indirdim tam atacam odin cevap vermiyordu her seferde ben de telefoncuya götürdüm !!Twrp menüsünde fix permission ve wipe dalvik yap önce, düzelmezse format atalım.
FiX (advanced) menüde, wipe dalvik (wipe) menüde. Yaptıktan sonra reboot yaparak yeniden başlat ve kontrol et.
Geçmiş olsun da, en sonki attığın mesaj arasında 2 saat var girip bakamadın mi güzel kardeşim, bana sitem etmeme gerek yok sonuçta burda bilgi paylaşılıyor burdan takip ederek yapabildiğin kadarını yapardın, yaptığın hatalardan dolayı kimseyi yargılayamaz yada sitem edemezsin, sabretsen sana yardımcı olmaya çalışırdık.Ben telefonu çökertim 40 tl masraf çıktı sonra mı cevap veriyon . Kahretsin !!! Ben evde s5 mini tr rom indirdim tam atacam odin cevap vermiyordu her seferde ben de telefoncuya götürdüm !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?