skull51 Üye çok güzel ama sadece silver ve leaf greef i yükleyebildim traning kart ile diamonduapload larmısın
αтαвєякαу Üye iki gündür tam "aha oyunumu buldum" diyorum link ölü çıkıyo. Nedir çektiğim yha!!! Konuyu açanlar da açıp bırakıyo hiç takip etmiyolar
iki gündür tam "aha oyunumu buldum" diyorum link ölü çıkıyo. Nedir çektiğim yha!!! Konuyu açanlar da açıp bırakıyo hiç takip etmiyolar
crazy_boy41 Üye bu oyunlardan hangisi daha güzel sizce güzel olanı indiricem de ama yinede emege saygı
hk23 Üye Konu Sahibi telefonum çalındığından beri siteyle ilişkim kesilmişti yeni telefonla geri dönüyorum huhhi --------------- Ekleme --------------- evet linkler ölmüş cidden en kısa sürede yenileyeceğim
telefonum çalındığından beri siteyle ilişkim kesilmişti yeni telefonla geri dönüyorum huhhi --------------- Ekleme --------------- evet linkler ölmüş cidden en kısa sürede yenileyeceğim
maniek Üye hk 23 biraz cabuk --------------- Ekleme --------------- hk 23 senin telefon açıyomu bendede 3120 clasik varda ona gore alcam
hk 23 biraz cabuk --------------- Ekleme --------------- hk 23 senin telefon açıyomu bendede 3120 clasik varda ona gore alcam
mertsaner Üye çalışmıyo sadece kristal indirilebiliyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÇALIŞMIYO POKEMEON YELLOW
çalışmıyo sadece kristal indirilebiliyo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ÇALIŞMIYO POKEMEON YELLOW