Öneri S4 veya G2?

Konu Sahibi
S4 veya G2?
Arkadaşlar telefon alıcam ama 2 telefon arasında kaldım g2yi 1600 tlye alıcam s4ü 1000tlye sizce hangisini almam daha mantıklı olur?

Invoke

Üye
1000TL ise S4 mantıklı olabilir. Tabi S4'ün temiz olduğunu varsayıyorum.

Konu Sahibi
bir ara ekranı kırılmış sonra tekrar sağlam bir ekran takmışlar s4e

Invoke

Üye
İkisi de sıfır olsa ki o zaman S4 bin lira olmazdı, o zaman G2 derdim. Şuan S4 ne derece iyi bilmiyorum (yani alacağın S4) onun için olay sana kalmış, 600Lira da az para değil.

Konu Sahibi
valla duyduğuma göre ekranı değiştirildikden sonra sıfır gibi olmuş dediler ama telefonu görmedim.
Ama şunu anlatayım telefon ilk önce başkasının elinden alınmış ekranı kırık olarak sonra ekranı yenileyerek 1000 tlye satışa sunmuşlar

Orjinal ekran takıldıysa problem çıkarmıyosa alınabilir. Ama hangisi daha iyi dersen G2 daha önde. Sen şimdi bu telefonu alcaksın garantisiz falan bu konuyo takılmıyosun öyleyse 1400 e ithalatçı firma garantili sıfır G2 de alabilirsin şöylede düşünebilirsin 2. El S4 sıfır G2 400 tl de normal bi fark ki G2 özelliklerinde başka bi cihaz düşünseydin bu fark dahada uçabilirdi.

Konu Sahibi
g2 ile s4 arasındaki farkı biliyorum ama hangisi almam daha mantıklı olur diye sormuştum ama s4ün garanti kapsamı dışında kalıcağı için g2 almam gerek galiba?

S4 ün şuanda garantisi yok. Ha 1000 tl ye S4 bulmuşsun güzel fırsat güveniyosan bütçeyide zorlamayım diyosan al.
1400 e alacağın G2 de ithalatçı firma garantili olcak. Kliksada 1450 ye var Resmi garantili.

Konu Sahibi
peki sen olsan tam kararın ne olurdu?(güncelleme,dayanıklılık,fiyat,kaç sene sonra telefon çürür vs vs)

Güncelleme olarak s4 biraz daha güncelleme alabilir. Ama bence g2 gibi üstdüzey bi telefonda 5 i almadan durmaz ki buna bu kadar meraklıysan sıkılır yeni şeyler denemek adına rom falan atarsın. Dayanıklılığa gelirsek ikiside düşsün ekranları kırılır. Bunları kullanacaksan slikon kılıf falan alman gerek. Fiyat olarak şuan sıfırlarına baktığımızda hemen hemen aynı, aynı fiyata daha iyi bi telefon almak varken neden diğerine para veriyim? Tabi senin durum biraz farklı ama onunda ekranı değişmiş. Telefon alırken donanımının falanda güncel olmasına bakıcaksınki seni kaç sene götüreceğini kestirebilesin ilerde oyunlarda v.s hangisi daha uzun süre sıkıntı çıkarmaz gibisinden. G2 bu yılın en iyilerinden fiyat olarakda öyle yerinde olsam bu ikisi arasından G2 derim. Dayanıklılık benim içinde sorun S3 den biliyorum

Konu Sahibi
güncelleme alması lazım beni 2 3 sene götürmesi lazım

Konu Sahibi
nexus 5 oyun performansı kamera performansı nasıl?Birde 16gbsi var 32 gbsi yokmuş

Konu Sahibi
S4 G2 Nexus 5 kamera ve güncelleme bakımından hangisi 2 3 sene götürür ozaman telefonu alcam ama karar veremedim baya zor bişey

Bak en uzun güncellemeyi nexus 5 alır. Oyun performansı v.s .. en az G2 kadar iyidir. Kamerası diğer ikisi kadar iyi değil evet ama detayları falan çok net çeker. Mp olayına takılma güncellemeyle beyaz ayarı falan düzelirse sıkıntı kalmaz. Fakat pilide biraz sıkıntı burda pili en uzun süre gidecek olanda G2. Evet 32 si yok fakat sen bi G2 alsanda 32 almayacaksın sanırım. Bütçe ancak 16 yı yetiyo, alacağın S4 de G2 de Nexus 5 16 olacak. Nexus 5 saf android olduğu için diğerlerine göre 2 gb daha fazla sana ayırılan alan var.

Konu Sahibi
lg g2 yi 32 gb alıcam ama nexus 5 de güzel 16 bana yetmeyebilr

Bence sıfır s4 ve ya note 2 al derim biliyorum güncelleme sıkıntılı ama samsung bu aralar sorunu çözmüş gibi 4.4.2 yi note 3 verdi bile note 2 için subat sonu gibi söyleniyor bence s4 ve ya note 2 al sonra 32 ve ya 64 gblik class 10 (tavsiyem sandisk ultra 30 mb/s aktarma hızı) hafıza kartı al uygulamaları kendi hafızasına resim müzik gibi dosyaları hafıza kartına at pil sıkıntı samsung un n büyük avantajlarından biri sökülebilir arka kapak ve pil yani yedek ikincil bir pil alabilirsin gerek duyarsan sıfır alacağın için güncellemeleride alırsın bunlar sana eğer pil almazzsan
Note 2 1300 + sd kart (30 -40 arası bir şey)
s4 1500 + sdkart (30 - 40 arası bir şey)
yinede ikinci el s4 alıp güncelleme alabilirsin sadece garanti olmaz telefon kendi içinin açıldığını bilemez stock rom yükledikten sonra güncellemeleri sorunsuz alabilir

Tepkiler: 134ugurcan
    Konu Sahibi
Aslında mantıklı ama beni 2 3 sene götürmesi lazım ben s4ü sadece ekranı sorun çıkartır diye korkuyorum g2ninde fiyatı biraz pahalı

Aslında mantıklı ama beni 2 3 sene götürmesi lazım ben s4ü sadece ekranı sorun çıkartır diye korkuyorum g2ninde fiyatı biraz pahalı
Ekranı bir araştır ekran mı değişmiş sadece cam mı eğer cam değisimi varsa hiç bulaşma derim sıkıntı yaratabilir