erko merko Üye S4 daha yeni daha güçlü bir telefon ne diye note 2'ye geçmek istersin anlamıyorumki s4'ten sonra note 3'ten aşağısı tatmin etmez
S4 daha yeni daha güçlü bir telefon ne diye note 2'ye geçmek istersin anlamıyorumki s4'ten sonra note 3'ten aşağısı tatmin etmez
PriZm Üye cuuc' Alıntı: tmm da s4 de isinma sorunu her telefonda var mi Genişletmek için tıkla ... ...
teknolojibaronu Üye cuuc' Alıntı: her s4 de isinma sorunu var mi Genişletmek için tıkla ... Android 4.2 sürümüyle S4 soba gibi ısınıyordu ama bu sorun 4.4.2 ile çoktaan halloldu senin sürümün kaç?
cuuc' Alıntı: her s4 de isinma sorunu var mi Genişletmek için tıkla ... Android 4.2 sürümüyle S4 soba gibi ısınıyordu ama bu sorun 4.4.2 ile çoktaan halloldu senin sürümün kaç?
erko merko Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: HER AKILLI TELEFON ISINIR Özellikle bu sefer büyük yazdım dikkatinizi çeksin diye. Genişletmek için tıkla ... Benim s4 fazla ısınmıyor exynos versiyon yazın bile en ağır oyunlarda rahatsız edicek düzeyde ısınmıyordu
~N.A.W.Y~' Alıntı: HER AKILLI TELEFON ISINIR Özellikle bu sefer büyük yazdım dikkatinizi çeksin diye. Genişletmek için tıkla ... Benim s4 fazla ısınmıyor exynos versiyon yazın bile en ağır oyunlarda rahatsız edicek düzeyde ısınmıyordu
PriZm Üye erko merko' Alıntı: Benim s4 fazla ısınmıyor exynos versiyon yazın bile en ağır oyunlarda rahatsız edicek düzeyde ısınmıyordu Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi az yada çok illa hepsi ısınır. Arkadaş idle sıcaklığı 30 derece demişti önceki sayfalarda.Ve 30 derece sıcak bile değil.
erko merko' Alıntı: Benim s4 fazla ısınmıyor exynos versiyon yazın bile en ağır oyunlarda rahatsız edicek düzeyde ısınmıyordu Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi az yada çok illa hepsi ısınır. Arkadaş idle sıcaklığı 30 derece demişti önceki sayfalarda.Ve 30 derece sıcak bile değil.
PriZm Üye cuuc' Alıntı: Sıkıntı o degil onun sicakligi ekrsna vuruyo elim yaniyo Genişletmek için tıkla ... S4'lerde çipset ekranın üst tarafında direkt arkasında ve ısı bariz epey hissediliyor. Endişe edilecek birşey yok bence.
cuuc' Alıntı: Sıkıntı o degil onun sicakligi ekrsna vuruyo elim yaniyo Genişletmek için tıkla ... S4'lerde çipset ekranın üst tarafında direkt arkasında ve ısı bariz epey hissediliyor. Endişe edilecek birşey yok bence.
MaxipmaN Üye voyage 2 diye rus yapımı bi simulasyon oyunu var,80mb bişey ama asphalt8de bile telefon daha az ısınıyor deneyecek varsa bilgi vereyim dedim
voyage 2 diye rus yapımı bi simulasyon oyunu var,80mb bişey ama asphalt8de bile telefon daha az ısınıyor deneyecek varsa bilgi vereyim dedim