S4 Ü Bataryasiz Calistirma

Konu Sahibi
S4 Ü Bataryasiz Calistirma
Arkadaslar bende s4 var ve evde oyun felan oynarken pil ömrü tükeniyor. Bunun önüne gecmek icin telefonu bataryasiz sarj aletine takili olarak calistirmak istiyorum. Samsung Galaxy Wonder de oluyor. Ama cynge mod var onda (ya da nasil yaziliyorsa ondan). Anladiniz herhalde. S4 ünde cynge mod olan varsa bir deniye bilirmi sarjdayken pili cikartmayi. Ya da baska yöntemler varsa söyleyin. Tesekkürler.

MaxipmaN

Üye
laptopta bile tahlikeliykeni küçük kapasiteli şarj aleti o akımı karşılayamazsa öbür taraftan seslenirsin

Tepkiler: onurcngzhn34
    Konu Sahibi
laptopta bile tahlikeliykeni küçük kapasiteli şarj aleti o akımı karşılayamazsa öbür taraftan seslenirsin
Aletin küçük olduğu kadar telefonda küçük yiyor. Max 4500 mv. Bataryam ölüm döşeğinde. Tabi telefonu hdmi ile tv ye bağlayıp bluetooth kollukla saatlerce gta, asphalt, mc5, dead triggeroynarsan olacağı bu.. ha bide film izlemekte var.. ah ulan ahh.

Seglopsi

Üye
böyle birşeyi ilk defa duyuyorum. bir ara N9'da denemiştim olmuştu ama android telefonlarda rastlamamıştım açıkçası.

Bataryası çıkmayanlar bilmez

Tepkiler: BrainHacker ve MaxipmaN

killer53

Üye
dediğin olay bazı modellerde usb kablo uzerınden cıhaz bataryasız çalısıyor ama sebeke bluetooth wıfı calısmıyor senın ıstegın ıse batarya guc kaynagına baglı dummy batarya ıstıryorsun onuda bıraz zor bulursun yada kendı ımkanlarınla + - ye takıcaksın kabloyu 4,5 v cıvarında calısacak cıhaz asırısını verırsen anakartın perte cıkar servıste yenısını takar olur bıter