yakupb03 Üye Konu Sahibi erkan811' Alıntı: Şahsen ben s4 kullanıyorum ancak Z kullanan arkadaslarimda var iyi telefon yani dediğim gibi s4 mu Z mi sorusunun en mantıklı cevabı neye ihtiyacın olduğu :-) Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam oda honami camera :-) social live :-P Z ultra fw 7 tane icon falan :-P
erkan811' Alıntı: Şahsen ben s4 kullanıyorum ancak Z kullanan arkadaslarimda var iyi telefon yani dediğim gibi s4 mu Z mi sorusunun en mantıklı cevabı neye ihtiyacın olduğu :-) Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam oda honami camera :-) social live :-P Z ultra fw 7 tane icon falan :-P
Invoke Üye Normalde S4 derdim bu konuya ama sana Z diyorum =P Bu arada sana özelden yazdım niye geri dönmedin?
Narutodth Üye erkan811' Alıntı: Tamam da arkadaşım z1 değil z mi s4 mu diyor z1 alamam diyor :-) Genişletmek için tıkla ... Ozaman s4 almali yada o fiyata g2 yide dusunebilir ama illede s4 yada z diyosa s4 bence
erkan811' Alıntı: Tamam da arkadaşım z1 değil z mi s4 mu diyor z1 alamam diyor :-) Genişletmek için tıkla ... Ozaman s4 almali yada o fiyata g2 yide dusunebilir ama illede s4 yada z diyosa s4 bence
yakupb03 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Normalde S4 derdim bu konuya ama sana Z diyorum =P Genişletmek için tıkla ... Hocam sonyciler belli :-) s 4 on Numara telefon ama bize sony :-P
-qarapapaq-' Alıntı: Normalde S4 derdim bu konuya ama sana Z diyorum =P Genişletmek için tıkla ... Hocam sonyciler belli :-) s 4 on Numara telefon ama bize sony :-P
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Hocam sonyciler belli :-) s 4 on Numara telefon ama bize sony :-P Genişletmek için tıkla ... Sorma, Sony'e çok sövüyorum bu aralar =P
yakupb03' Alıntı: Hocam sonyciler belli :-) s 4 on Numara telefon ama bize sony :-P Genişletmek için tıkla ... Sorma, Sony'e çok sövüyorum bu aralar =P
yakupb03 Üye Konu Sahibi -qarapapaq-' Alıntı: Sorma, Sony'e çok sövüyorum bu aralar =P Genişletmek için tıkla ... Hayırdır :-)
-qarapapaq-' Alıntı: Sorma, Sony'e çok sövüyorum bu aralar =P Genişletmek için tıkla ... Hayırdır :-)
Invoke Üye yakupb03' Alıntı: Hayırdır :-) Genişletmek için tıkla ... qx10 600lira özeline bir bak arkadaş @yakupb03
yakupb03' Alıntı: Hayırdır :-) Genişletmek için tıkla ... qx10 600lira özeline bir bak arkadaş @yakupb03