Karşılaştırma S4 MİNİ ? S4 ACTİVE ? HANGİSİ ? ACİLL YARDIM !

active in ekranı süper amoled olmasa bile s4 minin ekranından daha iyidir s4 mini hd bir ekranı bile yok active suya ve toza dayanıklı ve snapdragon s600 işlemci mevcut
s4 minin ekranı 540p(960x540)SüperAmoled
s4 active ekranı 1080p(1920x1080)TFT LCD karar senin

Son düzenleme:

Invoke

Üye
İkisi de değil, bence. Az ekleyip Nexus 5 alabiliyorsan almalısın. Yani 1100 ona verene kadar aradaki farka kesinlikle değer.
İlla ikisinden birisiyse Active alırdım ben olsam.

İkisi de değil, bence. Az ekleyip Nexus 5 alabiliyorsan almalısın. Yani 1100 ona verene kadar aradaki farka kesinlikle değer.
İlla ikisinden birisiyse Active alırdım ben olsam.
iyi güzel diyorsun da 1100 liraya nexus 5 in anca 16 gb lik modeli alınabilir ve hafıza artırılamıyor yani nexus 5 g2 gibi cihazlarda 16 gb almak delilik gibi bir şey

Invoke

Üye
Delilik? Siz gidin Active alın öyleyse daha mantıklı olur. =P

Allah aşkına aradaki fark çok açık. Zaten Türkiye'de 32GB'lık Nexus 5 yok.

Tepkiler: Enes
Delilik? Siz gidin Active alın öyleyse daha mantıklı olur. =P

Allah aşkına aradaki fark çok açık. Zaten Türkiye'de 32GB'lık Nexus 5 yok.
istanbul bilişimde siyah stokta yok beyaz ise stokta var 1300 tl vererek 32 gb modele sahip olabilirsin

---ekledi----

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Activein ekranı daha parlak ; ki s4 mini'nin ekranının SUPERAMOLED olmasına rağmen . Active karar verdim arkadaşlar en kısa zamanda almayı düşünüyorum. Ucuz ve güvenli bir site bildiğiniz varsa paylaşırmısınız ? İstanbul bilişim gibi siteler olmasın da ; çok baş ağrıtıyor onlar.

3onur5

Üye

arkadaş , bilmeyenler cevaplamasın diyonda senın bişey bildiğin yok s4 active in ekranı kamerası hafizası s4 miniden naısl daha kötü olabilir sarhoş musun yoksa bi özelliklerine iyice bak yüzüne su çarp s4 active hafıza işlemci ram bakımından s4 miniden çok çok daha üstünayrıca kameraları aynı kamera bi değişeni yok ve ekrana gelirsekte tüplü mönitörle led monitör arasındaki fark kadar olcağını sanmam tercihin s4 active olsun

Tepkiler: B.A.R.O.N
16 gb bile fazla nası doldurucaksınız s3 var 16 gb 8 gb ı dolu yetiyor abi n5 almalısın

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Acayip karasizlik moduna girdim yine ya :S Stabilitem sifir

Tepkiler: bydeathhhone

onwake

Üye
    Konu Sahibi
"samsunglarda ne yaparsan yap ilerde kasar " lafi yuzunden samsung alamiyorum ama icim gidiyor active lg yi hic sevmiyorum :S

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Yok abi lg yi oldum olası sevmedim ; bildiğin misafir çocuğu gibi geliyor bana o derece ))

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Evet karar verdim maddi durumdan dolayı biraz ertelemek zorunda kaldım

Bayramdan hemen sonra " Samsung Galaxy S4 Active i9295 " siparişini veriyorum Wonderdan kurtulmanın sevincini şimdiden yaşıyorum. Darısı tüm wonder'cıların başına )

Tepkiler: B.A.R.O.N