Karşılaştırma S4 MİNİ ? S4 ACTİVE ? HANGİSİ ? ACİLL YARDIM !

onwake

Üye
    Konu Sahibi
S4 MİNİ ? S4 ACTİVE ? HANGİSİ ? ACİLL YARDIM !
ARKADAŞLAR WONDER KULLANICISIYIM . VE HER GEÇEN GÜN WONDER BEKLENTİLERİ KARŞILAMAMAKTA ISRAR EDİYOR. YENİ BİR TELEFON ALACAĞIM. S4 MİNİ Mİ ? S4 ACTİVE Mİ ?
KARAR VEREMEDİM. S4 ACTİVE PERFORMANS AÇISINDAN DAHA İYİ GİBİ DURUYOR. EKRANI DAHA BÜYÜK AMA sAMOLED DEĞİL. HAFIZASI BİRAZ DAHA DÜŞÜK. (S4 MİNİYE GÖRE ) . S4 MİNİ HEM DAHA HAFİF HEM EKRANI DAHA İYİ . HEMDE HAFIZASI . VE 150-200 TL FİYAT FARKI VAR ARALARINDA.
ARKADAŞLAR LÜTFEN KARAR VERMEME YARDIMCI OLUN.

S4 MİNİ Mİ ? YOKSA S4 ACTİVE Mİ ?

MaxipmaN

Üye
biri 950 biri 1400 nasıl bi kıyaslamadır

onwake

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim s4 değil o S4 ACTİVE
S4 (1400 TL) --- S4 ACTİVE (1100 TL)
yani bisey soruyorum lutfen bilmeyenler cevaplamasin.muhtemelen electricwizard arkadasimizda s4 active den bi haberdir. s4 yazdigina gore...

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar , adminler , ustalar nerdesiniz ya ? Siz bilmezseniz kim bilcek bi el atin su konuya . İki telefon arasinda 150 tl fark var . S4 activin ekrani kamerasi hafizasi s4 miniden daha kotu . Ama s4 mini den performans olarak daha iyi herhalde ? Siz olsaniz hangisini alirdiniz . Acill vevap lazim bu konuya . Pazar gunune kadar

ben s4 mini ile xperia sp arasında kalmıştım. s4 mini aldım oyun performansı çok iyi şimdiye kadar kasma yaşamadım antutudan 19bin küsür alıyo telefon zaten. s4 mini öneririm s4 mini hakkında merak ettiğin şey olursa sorabilirsin

Tepkiler: onwake ve B.A.R.O.N

fk555897

Üye
Bence S4 Active daha iyi. Ekranı TFT LCD ama 1080p. Çözünürlük olarak S4 mini'den daha iyi. Donanım olarak zaten solluyor s4 mini'yi.

Tepkiler: onwake

avast

Üye
Bende donanima bakarim s4 aktive derim ama 1100 ustune 100 koyabilirsen g2 nexus5 falan bakmani oneririm netten tabi kouamazsan tavsiyem active

Tepkiler: samatto58

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Active'in skoru 27 bin'i buluyor. S4 Mini'nin skoru 20 binlerde. Ordan birkere farkı ortaya koyuyor. TFT LCD ekrandan bıktım . Özellikle güneşli havada çok az görünüyor. Ama performans mı ekranmı dersek tabiki performansı seçmek lazım. sonuçta 7/24 güneşin altında gezmiyoruz.

Birde şöyle birşey var : Misal aldım S4 mini , açtım kutuyu , birde iş olsun diye kutu açılış videosu çekiyorum birisi geldi ordan bi bardak suyu hoop telefonun üstüne ! otur ağla !

Active almış olsam bi bardak ta ben su dökerim üstüne o yönü de var

Sonuç : S4 Active daha mantıklı geliyor. ----- Zaten öyle geliyordu da birtek benmi öyle düşünüyorum diye düşünüyordum

İlgi alâka için herkese teşekkürler. İyi forumlar.

Ben olsam şahsen active alırım şuan keşke biraz daha sağlam su geçirmez alaydım diyorum(eğer çok aktivite yapıyorsan)Birde şuna diklat etmen lazım sAMOLED gerçekten iyo bir ekran fakat Active 441ppi ve S4 mini ise 256 ppi bu durumda active geçiyor.Ayrıca bilirsin android in ana karakteri RAM dir 2gb ram olması hem samsungun güncelleme için bahane aramasına engel hemde daha ileriye dönük.İşlemcileri saymıyorum 4 çekirdek 2 çekirdek hala 2 çekirdek alman senin için iyi olmaz.Şahsen Active alırdım.

HAM ZA

Üye
1)S4 mini 8 gb hafıza ile geliyor s4 active ise 16 gb hafızası düşük demendeki kastı anlayamadım?
2)snapdragon 600 işlemciyle snapdragon 400 işlemci arasındaki farkı anlatmaya gerek yoktur umarım sadece GPU ları kapıştırsan aradaki farkı anlarsın
3)sana şunu belirtmeliyim ki super AMOLED ekran güneşli ortamda daha az ışık verir s2 den biliyorum s4 ün ekranını bilemiycem
4)S4 mini' nin pikselleri göze batıyor bir kere s4 active de ben bunu görmedim

Ve.Son olarak önyargılı olmak istemem ama s4 active parasını fazlasıyla hakediyor galiba
Kitkat güncellemesi gelse iyi olur aslında

Tepkiler: B.A.R.O.N

onwake

Üye
    Konu Sahibi
Bugun gittim elde test ettim ikisini aldım yan yana koydum . s4 active'in ekranı s4 mini'nin ekranından daha parlak duruyor. inanamadım. performans olarak zaten üstün. hafıza olarakta üstün(orda yanlıs yazmısım). fiyat ta pek bi fark etmiyor arasında . tabi son durum maddi durum. herkese thank you.

arkadasim s4 değil o S4 ACTİVE
S4 (1400 TL) --- S4 ACTİVE (1100 TL)
yani bisey soruyorum lutfen bilmeyenler cevaplamasin.muhtemelen electricwizard arkadasimizda s4 active den bi haberdir. s4 yazdigina gore...
okumamışım başlığı tam, emin ol bu konuları senden iyi biliyorum bu konuyu açtığından belli pek birşey anlamadığın tabiki active daha iyi ister ilemci olsun ister ram isterse sağlamlık olsun her yönden bin basar

Tepkiler: B.A.R.O.N
s4 active tavsiyemdir.

Tepkiler: aLoNeAnqe

HAM ZA

Üye

Bana sorcak olursan üçe beşe bakma kardeş ha 100-200 lira fazla versen başın ağrımaz zannımca 4g lte desteği de varmış bu göz ardı edilemez yinede sen bilirsin

Active tabiki kasa olarak çok ônde düsürmelerde Active daha iyi