S3 yere düştü, çizik yok ama?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gorop

Üye
    Konu Sahibi
S3 yere düştü, çizik yok ama?
Ama ortaya yakın bir yerde, yukardan aşağı boydan boya bir piksellik çizgi şeklinde iz çıktı. Siyahta belirgin değil ama beyazda çok belirgin. Servise göndermemi tavsiye eder misiniz? Yapılacak işlem ne olur? Garantiye girer mi? Teşekkürler...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Samet.25

bence gonderin niye anlamazlarsa dustugunu birden cikti dersin

Tepkiler: avcitalip
Kesinlikle Göndermeni Tavsiye ediyorum

kullanıcı hatası derler garantiye girecegini sanmıyorum ama belki tamir edip gönderirler bi şansını dene

lordufuk

Üye
suanda aynısı bende mevcut bende göndericeğim bende yukarıdan aşağıya var ama ne yere düştü nede darbe aldı ayrıca telefon 6 günlük

gecen gün bende düşürdüm ama allahtan kılıf vardı

bence gonderin niye anlamazlarsa dustugunu birden cikti dersin

aynen

- - - Eklendi - - -

benimkide düştü ama ekran komple çatladı,servisler 500-600 TL para istiyor ekranı değiştirmek için bence servise gönderin arkadaşın dediği gibi kendiliğinden belirdi de(ne kadar inandırıcıysa artık ekran lcd değil ) umarım değiştirirler değiştirmezselerde bence sen 500-600 TL verip değiştirme ben olsam değiştirmezdim yazık günah bir daha düştüğünü farzet ekran yine aynı hale gelirse vicdan azabı çekersin

benim ekran içeriden boydan boya çatladığı için komple ekranın değişmesi gerekiyor

- - - Eklendi - - -

suanda aynısı bende mevcut bende göndericeğim bende yukarıdan aşağıya var ama ne yere düştü nede darbe aldı ayrıca telefon 6 günlük

6 günlükken çıktıysa bu sıkıntı bence sen biran önce Tüketici Haklarına görün paranı geri alırsın gidip yenisini alırsın veya başka bir telefon

caglar b

Üye
telefon kılıfsızmıydı?

Garantiye gönder düştüğünü felan söylemezsin bende telefonu suya sokmuştum yaptılar

MrExpert

Üye
Düştüğünü söyleme birden çıktıde tamamdır

lordufuk

Üye
Benimkisi fabrika hatali nede olsa amcamdan aldim bizzat ssung bayisi:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...