Karşılaştırma S3 mü moto g mi (2013, 2014) veya başka cihaz

Konu Sahibi
S3 mü moto g mi (2013, 2014) veya başka cihaz
S3 849 lira moto g de öyle olur büyük ihtimal gelince başka önerileriniz var mı

gutihaz1

Üye
Dostum ben S3 neo aldım gayet memnunum.800 ile 900 lira arası değişen fiyatları var.Normal S3 e göre bazı avantajları var.Karşılaştırma sitelerinden bakabilirsin .Cihaz 4.4.2 ile geliyor ama android lolipop beklentin olmasın.Moto g güzel cihaz ben hafıza kartı girişi yok diye almadım ama güncelleme desteği alan bir telefon.Asus zenfone modellerine bakmanı öneririm.Sitede kullananlar vardır bilgi bulabilirsin.Eğer 1000 lira üzerine çıkabilirsen işler değişir o zaman.

UpOneTR

Üye
Eğer bütçem yok diyosan moto g 620 lira.
Eski S3 ömermem ama arkadaşınki gibi neo yu alabilirsin ya da. O paraya bence ikinci el. Note 2 - S4 alabilirsin

Zenfone veya moto g al. 2014 modeli daha iyi ama daha gelmedi galiba.

UpOneTR

Üye
2014 modeli geleceğini sanmam gelsede pek satmayacaktır. Onu getirecek firma yok

Asus z5 yada Z6 iyidir.

İkisi arasından Moto G

samdroid

Üye
Kardeşim htc one mini de iyi cihaz sıfırları biraz yüksek ama ikinci el temiz cihaz bulabilirsin hiç sorun yaşamazsın destek iyi

2sinin arasında yapıcaksan seçimin Moto G olmalı . samsung s4 ile kıyaslasan yine samsung demem .

heathrow

Üye
S4 5.0 güncellemesini alacak ama sonrası meçhul...

caps6

Üye
moto g yi ucuza bahsedilen fiyatlara alacaksan olur.S3 almak istiyorsan alma onun yerine s3 neo alman daha iyi olur.Bunların dışında zenfone 5 e de bakabilirsin

telefona öyle birşeyler yapıyorlar ki aynı hızda çalışıyor diğer tüm samsunglar gibi bir süre sonra kasıyor. jb den kitkat geçtik bizim telefonlar hızlanıyor samsung aynı . telefonu kötülemiyorum yazılım berbat

gutihaz1

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan

Tepkiler: YaşlıTaşCocuk54