s3 mini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
s3 mini
beyler sizin bilginize sığınarak s3 mini sizce nasıl bir telefon gta vice city ve modern combat 4 gibi büyük oynları kasmadan çalıştırırmı lütfen cvp verin

kardesim caliatirir fakat s2 al daha iyi 4.1.2 de geliyor ocakta

arkadaşlar tamam s2 daha iyi fakat s3 mini daha ucuz.

Evet. Alkolün verdiği etkiyle Bazen böyle saçmalıklar yapıyor.

Kendi tarayıcısı daha fazla Ram yiyor diye mahkumuz elimiz kolumuz bağlı

S2 eskimedi gitti bende s3 mini aldım arkadaşta ikinci el s2 almış gitti gidiyor dan 2 ay garantisi kalmış takas yapalım kafa kafaya diyor ben yeni yenidir diye düşünmedim sürekli oyun oynamıyorum ara sıra film birde tapatalk forum başka işim yok nasıl telefon derseniz bence iyi güzel kendini aşmış s2 ile farkı depolama alanı

S3 mini var bende çok iyi bir telefon gta vice city nfs most wandet hiç kasmadan oynuyorum.ayrıca onları oynatmasa bile bence süper bir telefon

S2 veya S3 pahalı olduğu için alamayanlar için güzel alternatif bence

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap

İnternetim havale geçiriyor. Sürekli gidip geliyor. Hatta sorun modemdedir diye 3 tane modem aldık

kablolardandır. belki de modemin yazılımını güncellemen gerekiyodur. eskiden benim net 1 dk durmadan kesiliyordu. aylarca uğraştım ama düzelmedi . en son bi güncelledim modemi bir daha da hiç kesilmedi

MrExpert

Üye
Güncel oyunları çalıştırır ama s2 daha iyidir.

kablolardandır. belki de modemin yazılımını güncellemen gerekiyodur. eskiden benim net 1 dk durmadan kesiliyordu. aylarca uğraştım ama düzelmedi . en son bi güncelledim modemi bir daha da hiç kesilmedi

Yok modem'i N moduna aldım düzeldi.

Tepkiler: Silinen Üye 440290

har3

Üye
la s3 mini bütün oyunları çalıştırıyor ama optimizasyonu yapmadılar daha tel yeni olduğu için gta 3 ü marlete eklediler mesela yoktu en başta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...