s3 mini roottan sonra olan ?????

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini roottan sonra olan ?????
Arkadaşlar.ben dün telefonuma root attım odin ile benim surum xxamg4 idi attigim rom xxaml4 gibi birseydi telefonu actim sorunsuz bi sekilde root,olmus gorunuyordu fakat telefonu kullaninca dokunmatik hasaasiyeti sannki azaldi tus takimi tam basmiyor gibi veya oyunlarda falan ne yapabilirim acaba sinirimi bozmaya basladi bu du ru m birde cm11 rom atmayi dusunuyorum ne dersiniz ? Ve rom falan atarken sayacta gorunur vs diyorlar o nedir tam,olarak ? Garantiye yollamak istesem ne yapmam gerekecek roca etsem bunlari bilen biri tam aciklayabilr mi ??Evwt kimsw bilmiyor mu ???

sız rommu attınız rootmu anlamadım

Tepkiler: Baranbaris

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Root attim ama rom da atmayi dusunuyorum

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Ya walla bi oyun var roottan sonra rahatca oynayabildim ama dokunmatige bence birsey oldu ya Ya belki biliyorsunuzdur cm11 romu cikmis cwm recovery ile yuklemem gerekiyormus onu yapayim mi sizce ? Bide nasil yapacagimi detayli anlatan neresi var ?Yardim ederseniz s evinirim

UpOneTR

Üye
samsung bölümüne bak :-D
rom manager yüklüyosun onunla CWM kuruyosun
normalde recovery modda aciyosun ya o farkli açılıyo felan samsungdan bek anlamam :-)

ykpknl

Üye
cm 11 baya bi kullandım tam bi şarj sömürücü rom bir günü bile çıkarmıyo cm 11

sen bı root demıssın bı rom rom attıysan romdan kaynaklanıyor olabılır ama roottta bişe olmaz imkanı yok

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Benimki de.cikarmiyor tam olarak peki gorunum stabillik nasil acaba ??Evet rom atarak root attim arkadaslar

ykpknl

Üye
yaa stabillik açısından gayet iyi şu şarj olayına bi çözüm olsa bi daha hiç orjinal roma dönmem o derece diyorum yani

Tepkiler: theeternal

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Ben simdi cm11i atmak istiyorum bana yardim etmek isteyen cok korkuyorum

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Nasil yapacagimi tam bilmiyorumEğer yardım ederseniz birazdan yapmayı düşünüyorum

ykpknl

Üye
yaaa illa cwm olması lazım değill ki şöyle ilk romu indir burdan sonra burdan odini indir
sonra romu indirdikten sonra yani cm 11 i indirdikten snra rardan çıkar pda kısmından işaretli yerden tik koy romu seç ama şu yukarda auto reboot ve f.reset ten başa bşe tikli olmasın kurcalama oraları bide odini indirdikten sonra onuda rardan çıkar yoksa çalışmaz sonra telefonu dowload moda al usb kablosuyla pcye bağla odin telefonu görünce ID:COM yazan yerin altındaki kutucağada COM falan bşe yazacak her şey hazır olacak en son starta basıp bitmesini beklicen o kdar sakın yüklenirken bşeyi kurcalama program ilkten bi donuk olarak kalabilir yanıt falan vermez ellleme bittikten snra telefon kapanacak açılacak snra çıkar kabloyu yükleme bitmiştir hadi hayırlı olsun

joker.lg

Üye
    Konu Sahibi
Cwm kilidi ? Aciktir herhalde cunku romu kaydet dedigimde kendi kendine downloada aldi teli ve biseyler cikti bende hemen restartladim telefonu boaey olmadi iste.benim.telefonun garantisi de bitmedi daha cok sorun cikartir mi ??

Cwm kilidi ? Aciktir herhalde cunku romu kaydet dedigimde kendi kendine downloada aldi teli ve biseyler cikti bende hemen restartladim telefonu boaey olmadi iste.benim.telefonun garantisi de bitmedi daha cok sorun cikartir mi ??
custom romlar ve root garantı bozar cwm kılıdın acıksada bozar