joker.lg
Üye
-
Konu Sahibi
-
rootunRoot attim ama rom da atmayi dusunuyorum
samsung bölümüne bak :-DYa walla bi oyun var roottan sonra rahatca oynayabildim ama dokunmatige bence birsey oldu yaYa belki biliyorsunuzdur cm11 romu cikmis cwm recovery ile yuklemem gerekiyormus onu yapayim mi sizce ? Bide nasil yapacagimi detayli anlatan neresi var ?Yardim ederseniz s evinirim
custom romsa romdan kaynaklanıyor olabılır ya da sana oyle gelıyordurBenimki de.cikarmiyor tam olarak peki gorunum stabillik nasil acaba ??Evet rom atarak root attim arkadaslar
yaa stabillik açısından gayet iyi şu şarj olayına bi çözüm olsa bi daha hiç orjinal roma dönmem o derece diyorum yani
Nye korkuyosunn kiBen simdi cm11i atmak istiyorum bana yardim etmek isteyencok korkuyorum
cwm kılıdın acıkmıNasil yapacagimi tam bilmiyorumEğer yardım ederseniz birazdan yapmayı düşünüyorum
custom romlar ve root garantı bozar cwm kılıdın acıksada bozarCwm kilidi ? Aciktir herhalde cunku romu kaydet dedigimde kendi kendine downloada aldi teli ve biseyler cikti bende hemen restartladim telefonuboaey olmadi iste.benim.telefonun garantisi de bitmedi daha cok sorun cikartir mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?