10.1 i mi diyosun ? onu diyosan denedim herşeyi çok güzel ama tek bi sıkıntısı var bende ekranda titreme oluyo oyunlarda feci bi kasma yapıyo çözümünü bulamadım
Kardeşim bu rom sorunsuz titreme falanda yok ama sen yinede istiyosan
ODİN >
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
GT-I8190 Türkçe 4.1.2 >
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yükleme:
Bilgisayarınıza samsung usb driverlarını kurun, ODIN'i indirip yönetici olarak çalıştırın, telefonunuzu download modda başlatıp usb ile bilgisayara bağlayın ve ROM dosyasını pda bölümüne ekleyerek starta basın. İşlem bittiğinde telefonun usb bağlantısını kesin.
Kardesim cok sagol ya daha once diger versiyonu yuklemistim titreme hatasindan dolayi silmistim bunda o hata duzeltilmis hizlandirilmis antutudan telefon dolu halde 7300 aldi super hizli o 30 a yakin uygulama yuklu olmasina rahmen cok sagol allah razi olsun emrah kardes sanada bu romu tavsiye ederim cok seri nazar degmez insallah bi hata cikmaz telefon 4.2 oldu nerdeyse herseyiyle samsung guncelleme vermese bile olur .dd
Klavye bi sorun ve bug sayilmaz bug dediğimiz takilmalar yavaslamalar bu romda öyle bi sorun yok klavyeye gelince marketten klavye uygulaması yukleyebilirsin bu sorunun kalkmis olur touchpal klavyesini öneririm cm romlari stabillige ve hiza önem verildiği için çoğu gereksiz şeyler kaldirilir bazi özelliklerin cikarilmasi normal
Kardesim cok sagol ya daha once diger versiyonu yuklemistim titreme hatasindan dolayi silmistim bunda o hata duzeltilmis hizlandirilmis antutudan telefon dolu halde 7300 aldi super hizli o 30 a yakin uygulama yuklu olmasina rahmen cok sagol allah razi olsun emrah kardes sanada bu romu tavsiye ederim cok seri nazar degmez insallah bi hata cikmaz telefon 4.2 oldu nerdeyse herseyiyle samsung guncelleme vermese bile olur .dd