Atakanpin1
Üye
-
Konu Sahibi
-
3216'da Adreno 203 GPU var. 203 çok eski bir GPU ve günümüz oyunlarında yetersiz kalabilir. S3 mini güzel bir telefon. Sony Xperia L'ye de bakmanı öneririm.casper via a3216 ya bak bi istersen s3 mini çift çekirdek ve çift çekirdek bi yere kadar sonuçta
adreno 203 bi mali 400 veya powervr sgx 544 değil sonuçtaben kullanıyorum hiçte yetersiz degil açmadgı oyun yok ve grafiklerde gayet tatmin edici oluyor
adreno 203 yanlış hatırlamıyosam galaxy ace de kullanılan gpumali 400 cihazda kullandım ve bi telefonun cpusu iyi degilse grafik kartının hiçbir önemi yok. gmd alanların çoğu sıkıntı çekiyor yok ölü piksel yok ışık sızması yok imei uçtu karar sizin ama ben iki cihazı da inceledim araştırdım casper daha üstün kalıyor örneğin son güncellemeden sonra gmd real racing 3 ü açmıyor nerde kaldı senin powervr sgx 544 ün? adreno 203 te grafikler de oyun da akıyor
arkadaşa şunu söylemeyi unutmuşuz o zamanace 5830 da adreno 200 varace 5830i de yok ve açmıyor bu telefonu almadan önce çok arastırdım açmıyor çoğunda forumları biraz arastır istersen zaten arkadasta gmd istemiyorum demis ben de bunu önerdim
verdiler ki zatenSamsung a bulaşma bize ekim ayinda 4.3 verecekti...
Olsun biz boşuna bekledikverdiler ki zatensonuçta adamlar biz her ülkeye ekim ayında 4.3 vereceğiz demediler ki
samsung bu sonuçtaOlsun biz boşuna bekledikçoğu telefona aynı gun verilirken daha yaklasik 10 ülkeye verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?