S3 Mini Alinirmi

Konu Sahibi
S3 Mini Alinirmi
Yeni telefon almayı düşünüyorum ama discovery diyenler gelmesin diğer forumlarda okuduğun sorunları görünce soğudum o yüzden discovery istemiyorum.

S3minide kaldım android sürümünün yüksek olması ve raminin 512mb dan fazla olması benim için önemli sizin önerileriniz varsa bekliyorum.

casper via a3216 ya bak bi istersen s3 mini çift çekirdek ve çift çekirdek bi yere kadar sonuçta

fk555897

Üye
casper via a3216 ya bak bi istersen s3 mini çift çekirdek ve çift çekirdek bi yere kadar sonuçta
3216'da Adreno 203 GPU var. 203 çok eski bir GPU ve günümüz oyunlarında yetersiz kalabilir. S3 mini güzel bir telefon. Sony Xperia L'ye de bakmanı öneririm.

ben kullanıyorum hiçte yetersiz degil açmadgı oyun yok ve grafiklerde gayet tatmin edici oluyor

bence gmd al o fiyata bulabileceğin en iyi tel

gmd mtk6589 işlemci kullanıyor mtk islemcili telefon kullandım daha önce snapdragon kadar olamaz via a3216 da snapdragon işlemci var gmd den daha üstündür

ben kullanıyorum hiçte yetersiz degil açmadgı oyun yok ve grafiklerde gayet tatmin edici oluyor
adreno 203 bi mali 400 veya powervr sgx 544 değil sonuçta bir telefonun her şeyi işlemci demek değil bu da gmd den üstün olduğunu kanıtlamaz

Tepkiler: .caner.
mali 400 cihazda kullandım ve bi telefonun cpusu iyi degilse grafik kartının hiçbir önemi yok. gmd alanların çoğu sıkıntı çekiyor yok ölü piksel yok ışık sızması yok imei uçtu karar sizin ama ben iki cihazı da inceledim araştırdım casper daha üstün kalıyor örneğin son güncellemeden sonra gmd real racing 3 ü açmıyor nerde kaldı senin powervr sgx 544 ün? adreno 203 te grafikler de oyun da akıyor

adreno 203 yanlış hatırlamıyosam galaxy ace de kullanılan gpu bu arada gmd rr3 ü açmıyor mu ben ace 2 yle açıyorum uğraştırsa da ayrıca imei uçması yazılımla alakalı android cihaz kullanan herkesin başına gelebilir neyse daha fazla konu dışına çıkmayalım arkadaş karar versin hangisi daha iyi ben gmd diyorum şahsen

Tepkiler: .caner.
ace 5830 da adreno 200 var ace 5830i de yok ve açmıyor bu telefonu almadan önce çok arastırdım açmıyor çoğunda forumları biraz arastır istersen zaten arkadasta gmd istemiyorum demis ben de bunu önerdim

ace 5830 da adreno 200 var ace 5830i de yok ve açmıyor bu telefonu almadan önce çok arastırdım açmıyor çoğunda forumları biraz arastır istersen zaten arkadasta gmd istemiyorum demis ben de bunu önerdim
arkadaşa şunu söylemeyi unutmuşuz o zaman her android cihazda sorunlar çıkabilir sonuçta yani s3 mini ya da 3216 da da sorun yaşayanlar vardır tabii ki de kaçamazsın sorunlardan

işin o yönü de var tabi s4 alıpta sorun yaşayanlar bile var

Tepkiler: .caner. ve The Shadow

maktama

Üye
Bu sorunun cevabı herkesin telefonu kullanım tarzı, amacı gibi nedenlerle herkese göre değişir.

S3mini işinizi görecekse alınır(abime aldırmıştım), sonra 2hatlı bir tel gerekti gm aldırdım, o da işini görüyor ve çift tel taşımak zorunda kalmıyor.performansı ve özellikleri daha iyi, ayrıca android yazılımı da daha güncel. Ama özellikle micro usb girişinde kronik sorun olabiliyor.

Benim tavsiyem ikinci el temiz bi s2 bulursanız 400-500 arasında almanız. Donanımsal olarak s3miniden daha iyidir, daha performanslıdır ve 200-250 tl kadar daha ucuza gelecektir, yazılım olarak da ikisi de 4.1.2 dir.
Ama dediğim gibi temiz olmalı.

caglar b

Üye
Samsung un s3 e bile gönülsüz destek verdigi bir zamanda s3mini almak mantıklı gelmiyor. S4 mini yi tavsiye ederim. Bu arada gmd kullanıcısı olarak sorunlarla boguşmuyorum, sadece kullanmadan saydıranlara gülüyorum

Son düzenleme:
Tepkiler: .caner. ve The Shadow

.caner.

Üye
Samsung a bulaşma bize ekim ayinda 4.3 verecekti...