S3 imei değişti !!!

Konu Sahibi
S3 imei değişti !!!
Arkadalar S3 i9300 cihazımın sayacını sıfırladıktan sonra stock rom attım başka hicbir rom kullanmadım zadece root atmıstım neyse bu stock romu yukledım fakat imei değişti ne yapıcam bılmıorum .apital gibi yedeklemede yapmadım. s3 mini cihazım vardı ondada hertürlü rom kullandım sorun olmamıştı bunda neden oldu anlamadım. butun forumları dolaştım çözümü bulamadm .eskı romunuza dönün diyorlar fakat neydı bılmıorum cihazı aldıgımdakı romdu.Fakat önceden format atınca telefona ekrana gelen ilk dil secenegı almancaydı stock rom sonrası ıngılızce oldu . bi anlamı varmıdır bunun ? cıhaz ıkı aylık ne olur yardım edin.cihaz turkıyeden alınma ve garantili.Yrdımlaırnızı bekliyorum ıyı akşamlar.

- - - Eklendi - - -

yokmu bi cevapp verecek ? eskide kurulum sonrası karşıma çıkan ılk dil almancaydı eski romum alman romu mu oluyor ??

XXEMG4 romuna dönmekten başka çareniz yok gibi şimdilik, Samsung EFS yapısını değiştirdi XXEMG4 EFS v2 oluyor ona dönerseniz sorun olmayacaktır.

Konu Sahibi
XXEMG4 dediğiniz zaten stock rom olmuyormu ? Telefonu ılk aldıgımdakı orjınal roma dönmek istiyorum fakat neydı bılmıyorum. stock rom oncesı telefonu tekrar kurunca ilk gelen dil almancaydı stock rom sonrası ingilizce oldu . acaba yanlış rommu attım ?

Dediğim gibi XXEMG4 ingiltere romu kurmalısınız. efs yapınız değişmiş olabilir o romda kalmalısınız. eğer fayda etmezse XXEMF6 türkiye sürümünü kurmalısınız.

Tepkiler: ofle_ee61
    Konu Sahibi
şu anda hiçbir efs yedeğimde yok türkiye stock rom kurdum şimdi efs yedeği alsam ıngıltere romuna gecince kursam faydası olurmu ? birde hangi ıngıltere sürümünü kurmalıyım ıntertte birsürü farklı tarihlere ait 4.1.2 sürümü var.

- - - Eklendi - - -

Allahım çok şükür 4.1.2 24.07.2013 ingiltere romu kurdum imei geri geldi çok teşekkür ederim )

Tepkiler: TheMadness