S3 için kulaklık

Artles

Üye
Sennheiser cx-300 II kullanıyordum tam hatırlamıyorum ama bu olması lazım 140 civari birşeye almıştım mükemmel vermesinin yani sira dışarıyada vermiyordu şimdi apple'ın earpodsu hem daha az veriyor hemde dışarıya veriyor bugün son ses azer bülbül dinlerken dolmuşta kadın tip tip bakınca anladım

Tepkiler: hsynkckygcı@
    Konu Sahibi
Ahahahah D&R gideyimde bir ara dediklerinizi deneyim

avast

Üye
Mdr ex600 ve mdr ex300 e bak bi yalitim icin kulakligin ozel 3 papucu fala var indirime falan girmisti 300 olan 170 tl digeri 200 300 bi ara 200 kusur muydu neydi

İyi akşamlar arkadaşlar, S3 için çok iyi bir kulaklık istiyorum. İstediğim tek şey dışarıya ses gitmesin. Fiyat aralığım 0-200 TL arası

20-30 TL daha eklerseniz SHURE SE215 alın derim dışarı ses vermez dış ses izelasyonu 37 dB bütcenize bundan daha kaliteli hiç bir ürün bulamazsınız. SE425 kullanıyorum dışarı ses vermez 1-2-3 tıklama sesle bile oldukca net duyulabilirliliği var hiç bir kulaklıkta 1-2 volume'le ses alamazsınız.

Konu Sahibi
Bakayim bi hocam

Nette araştıracaksanız 400 küsürliralık fiyat yanıltmasın sizi karar verirseniz yardımcı olabilirim kardeşim.

Tepkiler: esmeran3

esmeran3

Üye
BORAN abi diyorsa doğdurudur

Tepkiler: boran9999

Seve seve olurum kardeşim siz yeterki karar verin bu kulaklığın ebay satışı bile 110$ civzrında TR satış fiyatları 400-500 TL aralığında sahibinden gibi sitelerde 300 TL civarında ama bir tanıdığım var şuan istanbul dışındayım 18 ocakta istanbulda olacam o zaman yardımcı olabilirim kardeşim. Bir kaç arkadaş Sennheiser seceneğinide sunmuş hakkatten oldukca kaliteli markadır Sennheiser ama ihtiyacını karşılamaz yüksek volume lerde dışarı ses veriyor

BORAN abi diyorsa doğdurudur

Tepkiler: esmeran3
    Konu Sahibi
Tamam hocam sağ olasin