s3 albüm kapağı sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
s3 albüm kapağı sorunu
benim bi arkadaşımda da aynı sorun var. bazı albüm kapağı olmayan şarkılara telefon başka bir şarkının albüm kapağını koyuyor. ama hepsine değil bazıları teldeki albüm kapaksız şarkılara konulan standart(nota işareti, üzerine yazılmış kağıt vb.) resimlerden albüm kapağı oluyo. bunu çözen var mı? Neden başka albüm kapağı çoğu şarkıya kapak olmuş?

Suyaka

Üye
Şarkıların albüm kapak dosyaları olmadığından varsayılan olarak bir tane resim belirleyerek onu yerleştiriyor hâliyle. Bunu bir problem olarak görmemek lazım : )

Başka bir cihaza attığınızda kapak görünmeyecektir. Suyaka'nın dediği gibi bir sorun olarak algılanmamalı.

newguard

Üye
Ardadaşlar bende de hafıza kartındaki şarkiları müzik playerda gözükmüyö dosya yöneticisinden açmak zorunda kalıyorum bu normal mi?

Suyaka

Üye
Ardadaşlar bende de hafıza kartındaki şarkiları müzik playerda gözükmüyö dosya yöneticisinden açmak zorunda kalıyorum bu normal mi?
Tabi ki değil, müzik çaların içinde ayarları açıp Kütüphaneyi Güncelle yap bakalım.

newguard

Üye
Ayarlarda öyle bi secenek yokki

edit: olduya tamam

Tepkiler: Suyaka

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
bruno mars ın It will rain şarkısının kapağı diğerlerininde kapağı olunca biraz problem oluyo. bütün şarkılar It will rain gibi duruyo. bunun çözümü yok mu??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...