S 5 türkçe olmuyor!!

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
S 5 türkçe olmuyor!!
merhaba arkadaşlar abim çinden samsung s 5 getirmiş çinve ve ingilizce mevcut bir türlü türkçe yapamadım.

morelocale 2 kurdum ama olmadı ''unfortunately morelocale 2 has stopped hatası'' veriyor ne yapsamda türkçe yapamadım yardımcı olursanız çok dua ederim

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
evet orjinal eminim

nereden eminsin orjinalse yardım edebilirim

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
peki orjinal olduğunu nasıl teğit edebilriiz

hardware info adında bir uygulama var gogle plaeyden indirebilirsin onu indir tüm özelliklerini gösterir pcdende samsung s5in teknik özelliklerine ba uyuşmayan bir özellik varsa çakmadır

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
arif bey bunu daha sonra teğit edebilirmiyiz türçe olmadan hiç birşey anlaamıyorum ve zevk almıyorum malasef

KayraBey

Üye
Çin için özel üretimi var mı Samsung'un?

anladımda kardeşim settingsten langue diye birşey var eğer orada sadece ing ve çin varsa rom atmaktan başka bir çaren yok tek çare go launcher yükleyip türkçe dil paketi yüklersin oda sadece menü ve ana ekran türkçe olurorjinal değilse türkçe rom yükleyemzsin eğer çakma olupda özellikleri iyiyse internette biraz araştırırsan türkçe rom bulursun sen harware indir rame dahili hafızaya bak biz nasıl rom atılır vesayri şeyleri öğretiriz

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
yani menülere girdiğim de içerik yine ing mi olur?

mesela ayarlara girdim orada telefon ayarı mesaj ayarı falan vss gibileri yine ingilezci mi? olacak

evet go launcherin mesaj uygulaması var onuda indirip türkçe yaparsın duvar kağıdını falan go launcherden türkçe ayarlarsın ama telefonun uygulamalrı gene ing olur ürün orjinalse tanıdık telefoncu veya anlayan birine uygun fiyata veya beleşe romda atırabilirsin ben atarım diyorsan yardım ederiz google play simgesine tıkla kayıtlı hesabın varsa gir hardware yaz aramaya indir özelliklere bak mesaj yaz ya da ekran görüntüsü at biz rom buluruz

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
google pleye internettn gidim hardware yükledim yüklendi diyor ama bir türlü bulamıyrum 2 kez denedim nasıl oluyor yüklemesi

programı kurdun mu yoksa google playe yüklendi daha kurmadınmı

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
internete girdim google player yazdım çıkan sayfaya girdim hard. aradım yükledim. yüklendi dedi ama ? resim aabilirsem atacam 2 dk ya

birde orjinal olup olmadığını google playe bu telefonu ekledikten sonra pcden google playe telefondaki hesaptan girip cihazlarım kısmına bakarsan anlarsın

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi

o zaman menüde olması gerek oraya baktın mı

jurnal34

Üye
    Konu Sahibi
menüde de yok malasef başka yolu var mı acaba o dosyayı pc indirip manüel kursam olur mu

olur birde öyle dene birde üste yazmıştım şunu dene = pcden google playe telefonda açtığın oturumla gir ve cihazlarım kısmını ekran alıntıcısıyla kes buraya at birde ordan bakıyım