S^3 - Yeni Yazılım Güncellemesi!!! 25.01.2011 (Sosyal Güncelleştirmesi)

mraz

Üye
ALİKAN arkadaşım inan bana şu Sorry Pelase uninstall and reinstall communities hatasını almaktan bende bıkmıştım ki forumda herhalde ilk benim telefonda çıktı bu hata;en son çare ve bi cesaret telefona FLASH attım telefon öyle düzeldi yoksa istediğin yerden indir yükle olmuyor hep aynı hatayı alırsın.

[alikan]

Üye

Ya yemişim sosyalini bizde asosyal takılırız o zaman Kardeşim saol teşekkür ederim ama bi sosyal uygulaması için telefona FLASH atmayla uğraşmam o riski heç almam bulaşmam, bakalım P.R. 1.1 güncellemeyi beklicem ondan sonra bi daha denerim olmadı artık mersin'e gidecem Soc-Doom kardeşimi ziyarete

Konu Sahibi

:.:: D buyur gel kardesim mersne beklermm ortamimda fena gelrsen beklerz

[alikan]

Üye
adamım kollarım geniştir haberin olsun ^^
Mezitli viranşehir pozcu yenişehir tece davutlu. Ekipleri üzerine salarım sonra şaşırmayasın

Konu Sahibi
ooo adamim mersinde blioruzzzz

[alikan]

Üye
bir ayağım mersin ve adanada

Konu Sahibi
mersinde herkes bni tanir adamim buyksehir bide koy degil

arkadaşlar orada yazan her güncelleme nokianın değildir. nokia tarafından duyrulan güncellemeler arasında bahsettiğiniz güncelleme yok. sizin telefonunuzda yüklü herhangi bir uygulama, sağlayıcısı tarafından güncellenirse bu güncelleme de aynı bölümde size bildiriliyor o kadar. bahsedilen "sosyal" programının yüklü olduğu telefonlar bu güncellemeyi yapabilecektir, yüklü olmayanlar doğal olarak hata alacaklardır. sosyal bizde de var ama güncellenmiyor diyeceksiniz, aynı program olduğuna ve aynı yerden indirildiğine eminseniz bu o zaman bir problem olarak düşünülebilir.

Konu Sahibi
nasil nokianin guncellemesi degil

Konu Sahibi
ee bzm bu ykledgimiz ne peki

dzctur

Üye
arkadaşım vediğin linkten indiremedim başka bir yolu varmı social yüklemenin telden tamamen silindi güncellemede yapmıştım şimdi yazılım güncellede hiç çıkmıyor

Konu Sahibi
wala blmiorm arkadsm tek bu sorunu sen yasiorsun sanrm..

[alikan]

Üye
arkadaşım vediğin linkten indiremedim başka bir yolu varmı social yüklemenin telden tamamen silindi güncellemede yapmıştım şimdi yazılım güncellede hiç çıkmıyor

azuhazuahzuahuauah
Adamım sen o SociaL uygulamasını artık unut
Soc-Doom'a bir kurban daha auhazuhuazuah

hata link çalışmıyor indiremiyorum

Konu Sahibi
walla gec kaldin bekilde cnku bir suru insan indridi