S^3 Temayı böyle yapma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
S^3 Temayı böyle yapma ?
benim telefon nokia 603 temasında menüye girince tek satırda 3tane uygulama vs oluyo nasıl 4 tane yapabilirm tek satırda temayla ilgili bişeyse öyle bir tema varsa link atabilirminiz ? şimdiden tşkler?

Nextman

Emekli Yönetici
benim telefon nokia 603 temasında menüye girince tek satırda 3tane uygulama vs oluyo nasıl 4 tane yapabilirm tek satırda temayla ilgili bişeyse öyle bir tema varsa link atabilirminiz ? şimdiden tşkler?

Burdaki konuya göz atınız . LİNK

Tepkiler: gariipp

Nextman

Emekli Yönetici
Ekteki dosyayı E depo hafızasına kurup telefonu tekrardan başlatıp denermisin.Sonucu yazarsan sevinirim.Ayrıca forum kurallalarını lütfen okuyunuz birden fazla ilgisiz bölümlere konu açmayınız uyarı yada ceza alırsınız.

Ekli dosyalar

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
tamam

- - - Eklendi - - -

Telefona Hack yapmam lazımmı ?
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-extend-menu-grid-on-symbian-belle-yeni-ortalanmis-haliyle-585204.html#post4191613 ben bunu yapcamda hack felan diyolar

- - - Eklendi - - -

senin dediğini yaptım sertifika hatası dedi

n8 de ben bu ıslemı yaptım telefona hard format atmak zornda kaldım telefonu yenıden baslattıgımda ne menu calışdı nede telefon ew ekran modunda sıyah bı ekran seklınde kaldı telefon.. o yuzden arkadasım bırak 3 tane olsun.

gariipp

Üye
    Konu Sahibi
tamam zaten bıktım yapamadım bıraktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...