semircom
Üye
-
Konu Sahibi
-
ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyorKamera ayarlarını kontrol et.
Surumden kaynaklaniyordur o zaman kamera iyilestirmeleri yoktur ama eger cizgiler cikiyor ise telefonun lensinde sorun var demektir .ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor
- - - Eklendi - - -
ettim menudede aynı dotun var kahverengımsi cizgiler cıkyor
- - - Eklendi - - -
pardn sorun var
aynen surumden kaynakladnıgı dusunyrm surum yukseltsem sorun olur mu yurt dısından geldıgı ıcın.. pasaport kaydıda yok sadce bı ım atıldı
Surumden kaynaklaniyordur o zaman kamera iyilestirmeleri yoktur ama eger cizgiler cikiyor ise telefonun lensinde sorun var demektir .
Surum yukselttiginde imei gider kayit yaptirman lazim gitmemesini istiyorsan..yukselttiginde baska bir imei atabiliyorsan ama kayit yaptirmak daha saglikli..aynen surumden kaynakladnıgı dusunyrm surum yukseltsem sorun olur mu yurt dısından geldıgı ıcın.. pasaport kaydıda yok sadce bı ım atıldı
imei attıgın farkedilirse ayvayı yersin benden söylemesi
orjinal s2 değil mi çakma felan değilyani
4.0.4'e güncelle geçer muhtemelen
Surum yukselttiginde imei gider kayit yaptirman lazim gitmemesini istiyorsan..yukselttiginde baska bir imei atabiliyorsan ama kayit yaptirmak daha saglikli..
- - - Eklendi - - -
S2 ye 4.0.4 gelmedi ki
sendeki ne
tm cok tesekkur ederımm
Custom Rom oOne x deki stock rom mesela ona cıktı.
- - - Eklendi - - -
Rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?