Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi ben hala binbaşıyım sistem gayet güzel olmuş ve dahada iyi olacaktır
Anıl Umut Emekli Yönetici Konu Sahibi fatihcim amma da cevap yazdın negative değiştirin şunun rütbesini yaw
leiche Emekli Yönetici arkadaşlar sabırlı olun onlarından açıklaması war ve binbaşı kalanlarında fazlasıyla hoşuna gidecek emin olun
arkadaşlar sabırlı olun onlarından açıklaması war ve binbaşı kalanlarında fazlasıyla hoşuna gidecek emin olun
Nazy Üye fatihsagohiphop' Alıntı: abimide yapmışınız(xkadir61)iyice kıskanmaya başladım ama.. Genişletmek için tıkla ... rütbe mesaj sayısına göre veriliyor
fatihsagohiphop' Alıntı: abimide yapmışınız(xkadir61)iyice kıskanmaya başladım ama.. Genişletmek için tıkla ... rütbe mesaj sayısına göre veriliyor
Nazy Üye Negative Birazdan Açıklama Yapacak eğer iyi bir Yorumcu Paylaşımcı olursan Generale kadar yolun var
ALpeRenBuGRa Üye fatihsagohiphop' Alıntı: mesajım kaç olunca değişir rütbem? Genişletmek için tıkla ... Sakın rütbem artsın diye gereksiz, yerli-yersiz mesajlar yazma
fatihsagohiphop' Alıntı: mesajım kaç olunca değişir rütbem? Genişletmek için tıkla ... Sakın rütbem artsın diye gereksiz, yerli-yersiz mesajlar yazma
van_hoijdonk Emekli Yönetici Arkadaşlar biraz sabır. Albay, yarbay olmak yöneticilik değil bu yanlış anlaşılmasın bazı arkadaşlar tarafından mesajlar geliyor da. Sadece binbaşı gibi normal bir üye rütbesidir.
Arkadaşlar biraz sabır. Albay, yarbay olmak yöneticilik değil bu yanlış anlaşılmasın bazı arkadaşlar tarafından mesajlar geliyor da. Sadece binbaşı gibi normal bir üye rütbesidir.