tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: teşekkürler sevdiğim bi oyun Genişletmek için tıkla ...
tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: yüklemesi bayağı işkence oldu ama olsun o kadar Genişletmek için tıkla ... sorma, telefona flash attıktan sonra 3 oyunu kurmak gerçekten işkence. bir ara hepsini bir sis dosyasının içinde toplayım dedim, o daha beter işkence oldu
Dj.Refoo' Alıntı: yüklemesi bayağı işkence oldu ama olsun o kadar Genişletmek için tıkla ... sorma, telefona flash attıktan sonra 3 oyunu kurmak gerçekten işkence. bir ara hepsini bir sis dosyasının içinde toplayım dedim, o daha beter işkence oldu
tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: anladım . yeni güncelleme gleck mi yoksa son mu bu Genişletmek için tıkla ... yeni oyun olarak gelmeyecek ama bu üç oyun için 1-2 tane güncelleme daha çıkartırlar ve sonra belle i gömerler
Dj.Refoo' Alıntı: anladım . yeni güncelleme gleck mi yoksa son mu bu Genişletmek için tıkla ... yeni oyun olarak gelmeyecek ama bu üç oyun için 1-2 tane güncelleme daha çıkartırlar ve sonra belle i gömerler
tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: Carla yı merak etmiyo değilim ama bizim tellere vurur mu blmm Genişletmek için tıkla ... bende ilk başlarda merak ediyordum ama artık symbian ve türevlerinden sıkıldım. phone 8 yada android e geçicem. yapacak birşey yok...
Dj.Refoo' Alıntı: Carla yı merak etmiyo değilim ama bizim tellere vurur mu blmm Genişletmek için tıkla ... bende ilk başlarda merak ediyordum ama artık symbian ve türevlerinden sıkıldım. phone 8 yada android e geçicem. yapacak birşey yok...
Dj.Refoo Üye tass_co1983' Alıntı: bende ilk başlarda merak ediyordum ama artık symbian ve türevlerinden sıkıldım. phone 8 yada android e geçicem. yapacak birşey yok... Genişletmek için tıkla ... telefon ölene kadar kullnmya devm win phonelar pahalı alınmıyo
tass_co1983' Alıntı: bende ilk başlarda merak ediyordum ama artık symbian ve türevlerinden sıkıldım. phone 8 yada android e geçicem. yapacak birşey yok... Genişletmek için tıkla ... telefon ölene kadar kullnmya devm win phonelar pahalı alınmıyo
tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: telefon ölene kadar kullnmya devm win phonelar pahalı alınmıyo Genişletmek için tıkla ... haklısın, parasını hakeden phone 8 yok şu anda
Dj.Refoo' Alıntı: telefon ölene kadar kullnmya devm win phonelar pahalı alınmıyo Genişletmek için tıkla ... haklısın, parasını hakeden phone 8 yok şu anda
Dj.Refoo Üye tass_co1983' Alıntı: haklısın, parasını hakeden phone 8 yok şu anda Genişletmek için tıkla ... biraz daha beklemekte fayda var hem gelisim hemde fiyat biraz ucuzlasn ondan sonra alınmalı diye düşünüyorum. Zengin parası bol olana değil bu sözüm
tass_co1983' Alıntı: haklısın, parasını hakeden phone 8 yok şu anda Genişletmek için tıkla ... biraz daha beklemekte fayda var hem gelisim hemde fiyat biraz ucuzlasn ondan sonra alınmalı diye düşünüyorum. Zengin parası bol olana değil bu sözüm
tass_co1983 Üye Konu Sahibi Dj.Refoo' Alıntı: biraz daha beklemekte fayda var hem gelisim hemde fiyat biraz ucuzlasn ondan sonra alınmalı diye düşünüyorum. Zengin parası bol olana değil bu sözüm Genişletmek için tıkla ... aslında telefon işi de boş. boş görür oldum artık. oynamaya kurcalamaya zaman bulamadıktan sonra neyleyim 1-2-3 binlik telefonu
Dj.Refoo' Alıntı: biraz daha beklemekte fayda var hem gelisim hemde fiyat biraz ucuzlasn ondan sonra alınmalı diye düşünüyorum. Zengin parası bol olana değil bu sözüm Genişletmek için tıkla ... aslında telefon işi de boş. boş görür oldum artık. oynamaya kurcalamaya zaman bulamadıktan sonra neyleyim 1-2-3 binlik telefonu
Dj.Refoo Üye tass_co1983' Alıntı: aslında telefon işi de boş. boş görür oldum artık. oynamaya kurcalamaya zaman bulamadıktan sonra neyleyim 1-2-3 binlik telefonu Genişletmek için tıkla ... yani haklısn
tass_co1983' Alıntı: aslında telefon işi de boş. boş görür oldum artık. oynamaya kurcalamaya zaman bulamadıktan sonra neyleyim 1-2-3 binlik telefonu Genişletmek için tıkla ... yani haklısn
tass_co1983 Üye Konu Sahibi volkanik38' Alıntı: linkler ölmüş Genişletmek için tıkla ... Hotfile linkleri çalışmakta, mediafire linklerini yarım saat yada bir saat içinde yenilerim - - - Eklendi - - - Mediafire linkleri yenilenmiştir
volkanik38' Alıntı: linkler ölmüş Genişletmek için tıkla ... Hotfile linkleri çalışmakta, mediafire linklerini yarım saat yada bir saat içinde yenilerim - - - Eklendi - - - Mediafire linkleri yenilenmiştir