adasahilleri
Üye
slm reis bende samsung i8510 var rar ve exe dosyası desteklemıyor.sadece sis desteklıyor.sis olan dasyayı buldum ve kurdum ama harıta kurulumu yapamıyorum.makbuz kodu ıstıyor yada guncelleme hatası yazıyor bu yuzden hıc bır ısıme yaramıyor bu program.yardımcı olursan cok sevınırım sımdıden tesekkurler ıyı forumlar
ROUTE66 NAVİGASYON KULLANANLAR İÇİN ALTERNATİF YENİ MAP YÜKLEME ve NAVİGASYON YAZILIMI (route66) GÜMCELLEME. HEMDE LEGAL VE ÜCRETSİZ. (ben böyle yaptım, çok güzel çalışıyor. -tlf: samsung s8300- )
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızadresine girin. 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçin. sizden üyelik isteyecektir. sadece email dogru olması yetiyor çünkü şifre gönderiyorlar.(ücretsiz)
bu şifre ve email adresinle siteye giriş yapıyorsun. tekrar 'güncellemeler' bölümünden haritaları seçiyorsun. karşına çıkan ekrandan telefonunun markasını seç (örnamsung). gelen ekranda altta telefonunun resminin üstüne tıkla. telefonunun resmi ve uygun son sürüm harita sağ tarafa gelecektir. haritanın üstüne sağ tıklayıp farklı kaydet'i seç ve haritayı indir. sonra telefonunu 'yığın bellek' veya usb flash disk olarak aç. buradaki gps klasörü (samsungda: samsung navigator klasörü) içindeki maps klasöründe bulunan harita ile değiştir. yeterli.
benim telefon s8300, indirdiğim harita turkeytaq3.cmap olarak gözüküyor ama boyutu turkeytaq4.cmap ile aynı.(128mb) zaten telefona attıktan sonra 04 olarak görüyor. ayrıntılar çok iyi.
ilk sayfada sertifiksa sonunun çözümü var ben uyguladım şimdi sertifika sorunu vere prigrsmlsrı saniyler içinde sertifikalıyorum ama siteye girip sorm dolduruyorsun açıklamaları takip etmek yeter.5800 da arkadaşım sertifika hatası veriyor ne yapmam lazım bana yardımcı olurmusun
Route66 Mobile8 v8.0.18990 TR + Turkey TeleAtlas 2009 Q4 Haritası (100,3MB) + Türkçe Sesler
Kök (root) dosyalar (19,5mb);
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Harita: TeleAtlas Q4 (100,3mb);
Kontör gitmemesi için:(Bu adımı daha önce Garmin vs için yaptıysanız gerek yok.)
Haritanızı System\apps\ROUTE66_v8\Data\Maps\ dizinine yollayın.
System ve kurulum dosyasını direkt karta gönderin. (Yeni 1 klasör açıp içine atmayın.)
Dosya yöneticinizle kurulum dosyasından kurulumu başlatın ve uygulamayı karta kurun.
Route66 Mobile8 v8 İncelemesi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?