Route 66 + Navigasyon DENENMİŞTİR....!!! v5.12.50

sonerso

Üye
teşekkürler note2 çalıştı. fakat sesli navigasyon yapmıyor. program lisans hatasından dolyı durduruluyor.

Daha önce lisanslı 66 vardı. İşletim sistemi farklı diye paramız çöpe gitmişti

Son düzenleme:

icagli

Üye
s3 te çalıştı cok teşekkürler

Cris_07

Üye
Yapamayan çamur atmasın arkadaş.Program on numara gayet hızlı kullanışlı ve stabil...
Teşekkürler palasibo...

bir kaç kere kullandım şimdi makbuz kodu istiyor resetleme şansımız varmı

mckolpa

Üye
Optimus Black telefonum var , maalesef ki yüklenmedi dondu ...

en iyi navigasyon programı bu mu

Tepkiler: mckolpa

Said35

Üye
VAR BOZUK KARDEŞ ote="Said35, post: 6606390, member: 2334389"][/quote]
RAR
VAR BOZUK KARDEŞ ote="Said35, post: 6606390, member: 2334389"]
RAR[/quote]

ghostsaw

Üye
ace 2 cynonegen mod da calıstı tskrler eline saglık

EDEBALİ

Üye
Teşekkürler sorunsuz çalışıyor s3

eminde

Üye
Palasibo kardeş en son mail adresine bir link gönderiyolar ona tıklayalımmı birde lisans kontrolü yapıyor problem çıkarırmı sadece gps ile kullanabilirmiyiz

teşekkür ederim program general mobile discovery sorunsuz çalışıyor

Üstadım Route66 da Navigasyon Menüde seçimler ters çalışıyor. Şöyleki Oto Yolları Kullan seçeneği seçili ise Otoyolları kullanmıyor. Başka bir değişle Oto Yoları Kullanacaksanız bu seçenekteki tiki kaldıracaksınız. Yada diyelim Paralı Yollara girmek istemiyorsanız Paralı Yolları Kullan seçeneğini seçeceksiniz.
Buda sanırım çevri ile ilgili bi hatadan kaynaklanıyor. Orda sorulmak istenen soru aslında Oto Yolları Kullan değil, Oto Yolları Kullanmaktan kaçın. Siz işaretlediğinizde Oto yoları Kullanmaktan kaçınıyor. Ama çevri yanlış olunca anlam ters düşüyor.
O şekilde bidaha deneyin.
Aynı rotayı tekrar seçip, Oto Yolları Kullan (Seçili Olmasın), Paralı Yolları Kullan (Seçili Olmasın), Feribot Kullan (SEÇİLİ OLSUN) bu şekilde navigasyonu kullanın bu defada normal yoldan götürecektir.

veler55

Üye
Teşekkürler Galaxy Note 3 te çalışıyor.

Admin dediklerini aynen yaptim ama telden unrar yada bi program lada denesem ayni sorun olusuyo dosya bozuk diyor bi yardim edermisn Allah rizasi icin ya

ExSeLANS

Üye
Admin dediklerini aynen yaptim ama telden unrar yada bi program lada denesem ayni sorun olusuyo dosya bozuk diyor bi yardim edermisn Allah rizasi icin ya
arkadasım dosya şifreli olduğu için bozuk diyor. o yüzden winrarın şifresini aç o şekilde yükleha bu arada uygulamanın sürümü 5.11 neye göre 5,12 dediysen anlamadım

sagolun da dosyalara neden sifre koyarsinizki telefonda acmaya calisinca hata veriyor

kardeşim dedigin gibi harfiyen navigasyonu kurdum fakat yer hesaplaması yapıyor navigasyon araç için başlat dedigimde iyileştirme yapılması lazım diyor tamam dedigimde program duruyor iptal deyince navigasyon yol çizgilerinin göstermiyor bir ayarımı var yoksa sıkıntı nerde anlamadım cep telefonumd wonder cm 11 yükledim dün bugünde bunu kurdum açık alanda denedim programda böyle bir sıkıntı var arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum bir de başka önerebilecegeniz sıkıntısız çalışan navigasyon varmı hayırlı forumlar...