hayır kardeşim çalışmaz. ışık sensörünü tlf sensörü ile karıştırmayın..(6630 da ışık sensörü var tlf sensörü yok).bu uygulama N95, N95 8G ve N82 ve daha sonra çıkacak sensörlü tlflara uyumludur...(tlf Sensörü)
ya allah aşkına 6630 symbian 3rd edition değilki onda çalışsın.Ayrıca bu sensörü olmayan tlflarda çalışmaz.son olarak SYMBIAN DESTEK başlığına (sol üstte) tıklarsanız signed nedir unsigned nedir anlarsınız.Biraz araştırıcı olalım pls.
arkadaşım imei numaranla sertifika alman lazım ve bu programı aldığın sertifika ile sertifikalandırman lazım aksi halde yükleme yapamazsın. sertifika işlemini nasıl yapacam diye düşünüyorsan formda arattır bulursun bilgiler....
arkadaşlar arama bölümünden rotateme die arattırın karşınıza sertifiklandırmayla ilgili bi konu çıkar negative isimli adminin açtıgı konu o konuyu okuyup dediklerini uygularsanız sonuca ulaşırsınız ben de üye olalı çok olmadı bu siteye ben progu yükledim ama çalışmadı tıklıyorum açılmıyo yani sertifa ile bi problem değil
selam... benimde telefonum e65 kurdum mis gibi çalışıyor... güvenilemeyen bir durum yok yani... rahatlıkla güvenebilirsin gerçekten güzel programmış bazen geniş alan lazım olabiliyor...
tesekkurler guzel program sertifika sorunlari olanlar signed yapmasi gerekiyor programi bu sitedede nasil signed yapildigi bi arkadasimiz tarafindan aciklandi ama yapamayanlar hala varsa bana pm atabilirler yardimci olabilirim
Arkadaşlar abartmayın bu kadar zor diil benimle irtibata geçin verin imei numaralarınızı sertifikalandırıp yollim yükleyin bari daha ben napiiim size yaw :P ha bu arada tlf sensörü diil arkadaşım yanlış bilgilendirme ltf bu cihazda ivme ölçer var onun sayesinde çalışıyo ok