Dogann Üye [CeZZaR];520454' Alıntı: benim bildiğim kadarıyla e50 lerde çalışmıo bizzat kendim denedim Genişletmek için tıkla ... aynenkardes. ne yaptım ise çalışmıyorr
[CeZZaR];520454' Alıntı: benim bildiğim kadarıyla e50 lerde çalışmıo bizzat kendim denedim Genişletmek için tıkla ... aynenkardes. ne yaptım ise çalışmıyorr
efdalcakir Üye N95'e kurmaya çalışıyorum, fakat korumalı uygulama yüklenemez diyor. Acaba bu koruma kaldırma meselesi çokmu zor? Bilen biri izah edebilir mi?
N95'e kurmaya çalışıyorum, fakat korumalı uygulama yüklenemez diyor. Acaba bu koruma kaldırma meselesi çokmu zor? Bilen biri izah edebilir mi?
selope Üye Arkadasim bu haritalar hakkinda bisey biliyosan lutfen saygilar --------------- Ekleme --------------- Arkadaslar taze denedim simdi n95 kullaniyorum ama olmuyor olmuyor sertifika problemi...
Arkadasim bu haritalar hakkinda bisey biliyosan lutfen saygilar --------------- Ekleme --------------- Arkadaslar taze denedim simdi n95 kullaniyorum ama olmuyor olmuyor sertifika problemi...
efsane2bin6 Üye ya arkadaşlar bende de n var olmuyo ya hem bu unsigned nasıl signed olacak lütfen yardımmm yaa
huseyin61 Üye tesekkurler guzel program sertifika sorunlari olanlar signed yapmasi gerekiyor programi bu sitedede nasil signed yapildigi bi arkadasimiz tarafindan aciklandi ama yapamayanlar hala varsa bana pm atabilirler yardimci olabilirim
tesekkurler guzel program sertifika sorunlari olanlar signed yapmasi gerekiyor programi bu sitedede nasil signed yapildigi bi arkadasimiz tarafindan aciklandi ama yapamayanlar hala varsa bana pm atabilirler yardimci olabilirim
ANLKRL Üye arkadaslar bu n96 de sertifika yuzunden olmuyor bununda cevabı konularda var dikkatle bakarsanız bulabilirsiniz
arkadaslar bu n96 de sertifika yuzunden olmuyor bununda cevabı konularda var dikkatle bakarsanız bulabilirsiniz