red Üye gunstur' Alıntı: saol da serfitika yaptırcezde site ne zamandır bakımda Genişletmek için tıkla ... 25 şubat itibariyle hafta boyunca...
gunstur' Alıntı: saol da serfitika yaptırcezde site ne zamandır bakımda Genişletmek için tıkla ... 25 şubat itibariyle hafta boyunca...
umut0232 Üye abi bu neya bütün dosyalar bozuk ya --------------- Ekleme --------------- abi benimkinede yüklenmiyo ki ooooo dosya bozuk diyo bune ya abi --------------- Ekleme --------------- sana hak veriyorum
abi bu neya bütün dosyalar bozuk ya --------------- Ekleme --------------- abi benimkinede yüklenmiyo ki ooooo dosya bozuk diyo bune ya abi --------------- Ekleme --------------- sana hak veriyorum
mantuanna Üye sonra normal ekrana çevirebiliyormuyuz bunu acil cevap ona göre atcam telefona telefonum n73me şimdiden tenk yu :d..
sonra normal ekrana çevirebiliyormuyuz bunu acil cevap ona göre atcam telefona telefonum n73me şimdiden tenk yu :d..
memoli36 Üye wallaha arkadaslar kac sefer denedim yapamadim ben n73 e calismiyor bozuna indirmeyin bu konuda buradan kalksa iyi olur bence
wallaha arkadaslar kac sefer denedim yapamadim ben n73 e calismiyor bozuna indirmeyin bu konuda buradan kalksa iyi olur bence
ferbay Üye sertifakalandırmayı yaptım kurulumuda yaptım programıda çalıştırdım yalnız 6120 de ekran yatay moduna geçmedi.
sertifakalandırmayı yaptım kurulumuda yaptım programıda çalıştırdım yalnız 6120 de ekran yatay moduna geçmedi.
toprakumit Üye SERTİFİKA HATASI DİYOOO !!!! --------------- Ekleme --------------- gamecerenimo' Alıntı: helal olsun sana süper bir uygulama indiriyorum yarin n95 8gb alicam youtubetaki videolar beni ikna etti Genişletmek için tıkla ... Kardeş Ankara Sulh mahkemesinin 13.03.2008 günlü kararla youtube kapandı. Sağlık olsun
SERTİFİKA HATASI DİYOOO !!!! --------------- Ekleme --------------- gamecerenimo' Alıntı: helal olsun sana süper bir uygulama indiriyorum yarin n95 8gb alicam youtubetaki videolar beni ikna etti Genişletmek için tıkla ... Kardeş Ankara Sulh mahkemesinin 13.03.2008 günlü kararla youtube kapandı. Sağlık olsun
fir_at1907 Üye Ya Kardeşim Bn O Siteye üye Olamadım Sen Kullanıcı Adını şifreni Versen Bn Işimi Halletsem Bende N 73 Var Ve Bu Pro. Lazım
Ya Kardeşim Bn O Siteye üye Olamadım Sen Kullanıcı Adını şifreni Versen Bn Işimi Halletsem Bende N 73 Var Ve Bu Pro. Lazım
D-HAN Üye signed yaptım ma yüklenmedi.bu program sanırım önceden başka biri tarafından signlenmiş ve yanlışlıkla unsigned diye internete sürmüştür edit:e50 ve 3250 hariç tüm symbian 9 isletim sistemli telefonlarda çalışıyormuş
signed yaptım ma yüklenmedi.bu program sanırım önceden başka biri tarafından signlenmiş ve yanlışlıkla unsigned diye internete sürmüştür edit:e50 ve 3250 hariç tüm symbian 9 isletim sistemli telefonlarda çalışıyormuş