RotateMe v1.50 Beta Türkçe

c razy

Üye
slm kardes bu prqrm s60 v3rd lerde çalışıyomu sertifika hatası diyoda

ben n95 8gb kullanıcısı olarak neden bulamıyorum sence dediğin yeri ??????????

arkadalar bende de guncellestirme hatası veriyor ne yapmak gerekiyor ve benim tel hack li olmasına rağmen verdi hatayı

@n!wa+*R

Üye
"darkneses" arkadsım önceden yüklediin rotateme prosunu kaldır hangi wersiyonu olursa olsun bide öle yükleme yap bakim büyük bir ihtimalle yüklenirsaygılar...

luficus

Üye
arkadaşLae kurdum kullan diyorum fakat hiç bi değişim oLmuyor ? neden sizce telefonum 5700

uzman50

Üye
kardeş sağolasın n73 te süper oldu bide türkçe

saol kardeşim n73 cix oldu birde e50 hata alan kardeşler e50 yan kullanmayı desteklemiyo arkadaşın telefonunda denedim... Çok sağol FerreT kardeş

caxer

Üye
arkadaşlar bu uygulamaları signed yapıp koysanız buraya olmuyomu mesela ben signed yapmayı bilmiyorum ve benim gibiler bu uygulamalardan yararlanamıyor.

rotateme niye nokia n73 e sertififika hatası veriyor sizin dediklerinizin hiç biri doğru deyil

--------------- Ekleme ---------------

rotateme proğramını n73 calışmıyor sertifika korumalı diyor ve yüklenmiyor ne önerirsiniz acele cevap

program unsigned sertifikalandırmanız gerekir

eline sağlık paylaşım için teşekkürler...

Ben sertifikaladım bi siteden ama bu seferde uygulama sağlayıcısı güvenilmez diyip duruyor. Signed'de olmii UnSigned'de Olmii Yani yüklenmii.

erencejk

Üye
ya millet o kadar signed yapmis yuklemis bi allahin kuluda sitedyinlamiyo biz signed yapamiyanlar icin bumu sizin forum anlayisiniz adamlarin sesi kisilmis onu demekden yuhh beeeeeee yaziklar olsun

ulan biri anlatsa şu s,gned olayını off

eyvallah,n78 30 lu versiyona sertifikalandırıp yükledim süper çalıştı.ellerine sağlık

murax

Üye
sağol kardeşim okadar aradım...

Paylaşımın için teşekkürler ferret. 2 gün önce n73 üm oldu bu prog yüklicem sayende

--------------- Ekleme ---------------

oleeey olduu çok sağolun hepinizzz

Benim telefonum n90 yani s60 v2 dosya bozuk hatası alıyorum mağlesef Acaba bu programın s60 v2 uyumlusu varmı yada önerebileceğiniz alternatif bir program ??