RotateMe v1.50 Beta Türkçe

arkadaş paylasım için teşekkürler ama bu program bende çalışmıyor 1.50 den 2.00 a kadar denedim yok ayrıca telefonum hacklı sertifika sorunuda yok nasıl halledebiliriz

ya kardesler bana şu rotateme prooramını signed yapabilir misiniz!şiiden tesekkürler!!
(ve çok istiyoooruuuum!!!!!!!!!)

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaş paylasım için teşekkürler ama bu program bende çalışmıyor 1.50 den 2.00 a kadar denedim yok ayrıca telefonum hacklı sertifika sorunuda yok nasıl halledebiliriz
arkadaşım bu proyu kullanbilmen için sensör ölçer özeligi olması lazım n95 n82 vs.. gibi

şu programı signed yapan birisi yüklese muhteşem olacak

arkadaşlar n95 ve n95 8gb vb kullananlar bu programa hiç gerek yok telefonun kendi özelliği var zaten ayarladan ekran ayarlarında ekranı döndür seçeneğinde otomatiğe geçirn ve görün telin ekranı aynı iphone deki gibi oluyor.Ben şahsen kendi telefonum n95 8gb de deedim oluyor.

ali_axe

Üye
valla ben n73 ümde denedm super oldu teşk ferret

mami24

Üye
ferret süper oldu saol sen olmasan maxicebin hali yaman

##omar##

Üye
saqol sotum emeğine saqlık

c razy

Üye
slm ben e50 ye yukledim uygulama hatası veriyo nasıl yuklicez bana birileri anlatırsa coooook sewincm

Samsunspor

Emekli Yönetici
slm ben e50 ye yukledim uygulama hatası veriyo nasıl yuklicez bana birileri anlatırsa coooook sewincm

Dostum ; bunu yükle

ayrıca uygulama hatası uyarısı aldığın programlar için , siteyi araştır SERTİFİKA yaz arama motoruna

n 73 music edition a olmuyor hiç bi şekilde yinede tşkler

hakgol

Üye
signed nasıl yapılıyo söyleyebilirmisiniz