Liveshade
Üye
-
Konu Sahibi
-
Anlatacak birşey yok sitede zaten anlatım konuları ve pro versiyonları mevcut.
Ama kullanmayacağın icin incelemene gerek yok root gerekiyor.
Greenify kullanırsın ama kullanışsız oluyor yani rootlu daha verimli ve kullanışlıRootsuz faydalanılmıyor mu ?
Greenify kullanırsın ama kullanışsız oluyor yani rootlu daha verimli ve kullanışlı
Gerçi root varkende pek faydalı olduğunu düşünmüyorum sanki psikolojik bir etki yaratıyor gibime geliyor. Hani şarja hiçbir etkisini görmedim ama belki ram olayında işinizi görebilir.Anladım dostum teşekkürler
galaxy s6 mı aldınGerçi root varkende pek faydalı olduğunu düşünmüyorum sanki psikolojik bir etki yaratıyor gibime geliyor. Hani şarja hiçbir etkisini görmedim ama belki ram olayında işinizi görebilir.
Evetgalaxy s6 mı aldın
hayırlı olsun güzelmi
Yani güzel cihaz herhangi bir sorun yaşamadımhayırlı olsun güzelmi
bence şu anki eniyi tel antutudan 70000 aldığı varYani güzel cihaz herhangi bir sorun yaşamadım
puan o kadar önemli değilde samsung un malzeme olarak ürettiği en kaliteli cihaz yani en azından plastik değil ve sistem gayet stabil sorunsuz bir cihazbence şu anki eniyi tel antutudan 70000 aldığı var
ram fazla tüketiyor demişlerdi haberlerde :SDpuan o kadar önemli değilde samsung un malzeme olarak ürettiği en kaliteli cihaz yani en azından plastik değil ve sistem gayet stabil sorunsuz bir cihaz
Samsung cihazlarında ki kronik sorun buram fazla tüketiyor demişlerdi haberlerde :SD
Hangi uygulama?Kb'lılkUygulama Ne Ram Harcıyacak Yapma
Ne dediğini anlamıyorum dostum, konuyla ne alakası var bunların ?Grenify 4.27 Mb
Ne dediğini anlamıyorum dostum, konuyla ne alakası var bunların ?
öyle bir şey sormamış, uygulamanin işlevini ve yararlarını sormuş.Grenify Ram Harcıyor Diye Sormuş Arkadaş Onu Kastetmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?