najanaja
Üye
-
Konu Sahibi
-
teşekkürler dostum
nasıl yüklenmiyo. eğer öle bi sorun olsa 67 kez inmiş biri muhakkak sölerdi heralde ayrıca ben sorunsuz yükledim ve kullanıyorum.herkes teşekkür etmişte dosya yüklenemiyor ki?
kardeş ilk açınca nete bağlan pro senin mp3 lerinden yapmıyo remixleri interrnetten kendi verisinden ücretsiz mp3 ler var onların hepsini indir daha sonra proyu açtığın zaman bağlanmak isterse iptal de zaten bütün müzikleri indirdiğin için bağlantıya ihtiyacın yok direkt proyu açıp remixlerini yaparsın haa arada bi bağlanıp bakarsın olmazsa yeni ücretsiz müzikler varmı diye ben proyu denemeden önce paylaşmıştım o yüzden fazla ayrıntı yazamadım video ekledim. daha sonra deneyince biraz kurcukladım olayı çözdüm bütün müzikleri indirdim şimdi bağlantı kurmadan açıp kullanıyorum proyu. umarım anlatabilmişimdir anlamadığın yer varsa sor açıklayayım ama tawsiye ederim bence çok güzel bi pro umarım ücretsiz müzikleri çoğaltırlar.arkadaşım bunu yükleyince internet bağlantısı istiyor bağlanalım mı ve bu program eksik gibi internet üzerinden bir iki takım programın daha inmesi lazım
İniyor vede yükleniyor,Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürlerherkes teşekkür etmişte dosya yüklenemiyor ki?
İniyor vede yükleniyor,Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkürler
nasıl beceremedin kardeş aslında çok basit proyu açınca internet bağlantısı isteyecek onayla karşına direkt free şarkılar çıkacak tıklayınca iniyor hepsini indirdikten sonra bi dahaki proyu açtığında internet bağlantısı kurmasanda olur sonuçta müzikleri indirdin hepsi kullanıma hazır durumda ok.dostum pro güzel ama bi müzik yüklemeyi beceremedim :S
nasıl beceremedin kardeş aslında çok basit proyu açınca internet bağlantısı isteyecek onayla karşına direkt free şarkılar çıkacak tıklayınca iniyor hepsini indirdikten sonra bi dahaki proyu açtığında internet bağlantısı kurmasanda olur sonuçta müzikleri indirdin hepsi kullanıma hazır durumda ok.
polluxea♪;4179245' Alıntı:bi deniyelm..sagolun hocam
bu dediklerin paralı olanlar zaten satın alman gerekiyor ama ben denemedim nasıl satın alınıyor bilmiyorum.o free ler tmm dostum ama rihanna lady gaga vs sarkıcılarınkileri bulamadım sorun bu (= bildiğin adres varsa link yollarmısın
----------Eklendi @ 15:21:13 ---------- Yazıldı @ 15:15:47 ----------
bu dediklerin paralı olanlar zaten satın alman gerekiyor ama ben denemedim nasıl satın alınıyor bilmiyorum.
bu program daha önceden paylaşılmış tir
Http:www.maxicep.com/symbian-v9-4-diger-cesitli-uygulamalar/nokia-5800-dj-programi-romplr-harika-bir-dj-programi-ustelik-signed-567346.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?