bayfeat Üye Eyvallah kardeşim mürteza16' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız G wonder gapsı bulamayanlar burdan bulabilirler.. Son düzenleme: 22 Ara 2013
Eyvallah kardeşim mürteza16' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız G wonder gapsı bulamayanlar burdan bulabilirler..
cadde19 Üye hocam sanki poweramp ayarları ve kalibrasyon ayarı paylaşacaktın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba
hocam sanki poweramp ayarları ve kalibrasyon ayarı paylaşacaktın diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba
hasaneness Üye -Emre' Alıntı: Hayır, paylaşacağım da boş vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Boş vaktinizi iple çekiyoz
-Emre' Alıntı: Hayır, paylaşacağım da boş vaktim yok Genişletmek için tıkla ... Boş vaktinizi iple çekiyoz
gss_adnan Üye ------------------VERSİYON 4 KURULUMU------------------ Rom Link v4 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız WonderPack 3 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız HOCAM BU LİNKLER KIRIK YENİLEYEBİLİR MİSİNİZ
------------------VERSİYON 4 KURULUMU------------------ Rom Link v4 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız WonderPack 3 : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız HOCAM BU LİNKLER KIRIK YENİLEYEBİLİR MİSİNİZ
-Emre Üye Konu Sahibi Linkler kırık değil. Çok indirme olduğu için engellenmiş benim Upload etme imkanım yok. Bu dosyalar elinde olan biri başka bir yere Upload edebilir mi??
Linkler kırık değil. Çok indirme olduğu için engellenmiş benim Upload etme imkanım yok. Bu dosyalar elinde olan biri başka bir yere Upload edebilir mi??
-Emre Üye Konu Sahibi gss_adnan' Alıntı: Anladim hocam kotu olmus rom sizin degl mi zaten Genişletmek için tıkla ... Benim de tekrar upload imkanım suan için yok -adem-' Alıntı: Hocam ya bu cm10 romun sarji cok cabuk bitiyor ne yapmam grek? Genişletmek için tıkla ... Aslında gayet iyi batarya kalibrasyonu yapmanızi öneririm
gss_adnan' Alıntı: Anladim hocam kotu olmus rom sizin degl mi zaten Genişletmek için tıkla ... Benim de tekrar upload imkanım suan için yok -adem-' Alıntı: Hocam ya bu cm10 romun sarji cok cabuk bitiyor ne yapmam grek? Genişletmek için tıkla ... Aslında gayet iyi batarya kalibrasyonu yapmanızi öneririm
-aLoNeDarK- Üye -Emre' Alıntı: Benim de tekrar upload imkanım suan için yok O nasil oluyo batarya kalibrasyonu? Aslında gayet iyi batarya kalibrasyonu yapmanızi öneririm Genişletmek için tıkla ... Onu nasıl yapacaz acaba? Son düzenleme: 26 Ara 2013
-Emre' Alıntı: Benim de tekrar upload imkanım suan için yok O nasil oluyo batarya kalibrasyonu? Aslında gayet iyi batarya kalibrasyonu yapmanızi öneririm Genişletmek için tıkla ... Onu nasıl yapacaz acaba?
furo122 Üye hiç yeri değil ama sorim dedim galaxy w ya uyumlu olan cwm yi galaxy ace 2 ye yükleyebilirmiyiz