[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir sorun olmazsa 2 hafta sonra cm10 bir rom geliyor siz o zaman bakın hıza ve önerileri alalım Cm 10 için (isim, uygulama veya başka bişey )

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
aslında çok gereksiz recent yetiyor bence hem artık hiç bi şekilde ram temizleminze gerek yok ki buna cm9 romlarim da dahil ama istek çok olursa koyarım

Neagf

Üye
arkadaşlar bir sorun olmazsa 2 hafta sonra cm10 bir rom geliyor siz o zaman bakın hıza ve önerileri alalım Cm 10 için (isim, uygulama veya başka bişey )
Cm10.1 olsun. Cm10 çok berbat

Tepkiler: ismailkilgoz

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hayır ya bi denemeden bişey deme cm10.1e sarj bile dayanmıyor ya cm 10 yapalım bir deneyin olmadı 10.1 de yaparız

ali.clay

Üye
Uzun sure stabil olsun bizim olsun

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
suan kurulu bende optimizelerin daha birazni yapmisken hiç br oyunda kasma yok ram daha iyi gidiyor ve belki de cm9dan stabil

Tepkiler: ali.clay
Heyecanla bekliyorum wonder kullanicilarina hayirli olsun

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
malesef 2 hafta sonra eve gidiyorum yurtlu öğrenciyim :/

spazmol

Üye
Dostum rom çok güzel de şarj dayandiramadim bir gün

Yav katdes napmisin sen 2 gun guzelce kullandim ellerine saglikda real racing 3 oynarken telefob dondu bekledim acilmadi bataryayi cikardim taktim acmaya calisyim acilmadi napmisin sen yha neyse tekrar tekrar denedim ama nafile en sonunda onceki backuplarimdan yukledim..

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
dediğiniz romla hiç bir alakası yok. Bunlar Size Bağlı şeyler. Eger donduysa yazilimsal olabilir. Bataryayi çıkartmayacaktiniz. Ses açma ve güç tuşuna 15 saniye basılı tutacaktiniz o zaman düzelirdi.

furo122

Üye
cm10 seçimin çok iyi hayırlisi inşallah fazla beklemeyiz

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
2 haftacık

furo122

Üye
e inşallah 2 haftaciktir