turkishield
Üye
-
Konu Sahibi
-
var ekran ayarlarında yayınlama ekranı olarak geçiyormiracast yok mu
şuan kullanıyorum gayet memnunum herhangi bi sorunu yok romunDenemeyi düşünüyorum, hala bu ROM'u mu kullanıyorsunuz ve eksiklikleri neler sizce?
pil optimus g3le aynı.pek fark yok internetim her daim açık 3g ile..whatsappta çok konuşurum..yüzde 30la yatağa girerim geneldePili nasıl? Ekran süresi ortalama kaç saat alıyorsunuz ve nasıl bir kullanımla?
sorun sadece sen de mevcut heralde usta..romdan önce kk baseband flaşlaKurdum ama odadaki internete bile bağlanamadım. Optimus G3 ROM'una geri döndüm.
evet sabahtan farkettim ben onu bugün server güncelleme günü galiba bütün telefonların dosyaları boş..linkteki klasör boş. kontrol eder misin
en kısa zamanda düzeltirlerevet sabahtan farkettim ben onu bugün server güncelleme günü galiba bütün telefonların dosyaları boş..
şuan düzelttiler indirme dosyaları mevcutlinkteki klasör boş. kontrol eder misin
knock çalışmıyor herhalde bu romda
Bende aosp tabanlı rom bakıyorum panaroid rom var o daha iyimidir kullanan var mı
bende öyle bi problem yokRom guzel gözükuyor..knock acilmayi ayarliyor ama kaparken arka tustan yapacagiz..yalniz ayarlar menusune tiklayinca baya bekliyor..10 sn felan.sonra aciyor..bu normal mi..anormalse ne yapmam gerekir
kardeşim bunu bana anlatırmısın ne demek oluyor bu sana zahmetStock uygulamalar yüzünden AOSP rom kullanamayan arkadaşlar portları mutlaka deneyin orijinal gibi hissedeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?