lolaman Üye SeniGördüm' Alıntı: Diyorsunuz ya hani gözlük takacaz.bu oyunu o zaman normal yolda da oynarsın polisi düşman görüp saldırmayasin Genişletmek için tıkla ... Aslında böyle teknoloji var sanal gerçeklik diye minik bi gözlük takıyosun x men deki gibi sanki oyun dünyasındaymış gibi oluyosun .D
SeniGördüm' Alıntı: Diyorsunuz ya hani gözlük takacaz.bu oyunu o zaman normal yolda da oynarsın polisi düşman görüp saldırmayasin Genişletmek için tıkla ... Aslında böyle teknoloji var sanal gerçeklik diye minik bi gözlük takıyosun x men deki gibi sanki oyun dünyasındaymış gibi oluyosun .D
ANIL Admin L-LumieRe' Alıntı: beyler amma laf yapmıssınız.. Benım sıstemde veryhigh oynuyorum.. 4x AA ve AF açık.. Genişletmek için tıkla ... aynen bende bir mxaa kapalı onu açınca oynanmıyor zaten
L-LumieRe' Alıntı: beyler amma laf yapmıssınız.. Benım sıstemde veryhigh oynuyorum.. 4x AA ve AF açık.. Genişletmek için tıkla ... aynen bende bir mxaa kapalı onu açınca oynanmıyor zaten
ANIL Admin ynsemrekose' Alıntı: ben max payne 2 yi gta san andreas ı bide saints row 2 yi oynayabiliyorum laptopta Genişletmek için tıkla ... alalım sana bi notebook
ynsemrekose' Alıntı: ben max payne 2 yi gta san andreas ı bide saints row 2 yi oynayabiliyorum laptopta Genişletmek için tıkla ... alalım sana bi notebook
doctorrr Üye nsekiz' Alıntı: alalım sana bi notebook Genişletmek için tıkla ... alacam önümüzdeki sneye hem masaüstü canavar gibi oyun için ona geçiyorum
nsekiz' Alıntı: alalım sana bi notebook Genişletmek için tıkla ... alacam önümüzdeki sneye hem masaüstü canavar gibi oyun için ona geçiyorum