SeniGördüm
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dimi normalde oyunlar 4 ü geçmez bu 8 değil 12 değil 16 gb ram 16 gb diyorum bak 16 gb kimse almaz bu oyunu sadece konsol için satılır çünkü milletin sistemi yetmez8gb ram neyine yetmiyo sankibide 7970 istemiş yuh
Dimi normalde oyunlar 4 ü geçmez bu 8 değil 12 değil 16 gb ram 16 gb diyorum bak 16 gb kimse almaz bu oyunu sadece konsol için satılır çünkü milletin sistemi yetmez
Hahhaha hakkaten bf3 e yuh diyoduk bu ne yapmış konsol fiyatı 175 lira pc için bilmiyorum
gta 5te 32gb falan isteyeceklerbiz bf3e canavar diyorduk bu onun kimbilir kaç katı
Ali ağaoğlunun oğlu olsam böyle bi sistemim olurdu meselaBide 35gb.sanki blue ray film indiriyoz allahım yarabbimbu sisteme sahip kişiler türkiyede sayılıdır
olurmu olur ileride sanal gerçeklikte oynayacağız sonsuz alanlar olacak gerçek dünyada oynayacağız dünyadaki bütün arabalar falan olacak gerçek olacak birgün hem zaten yavaş yavaş 1tb lık bilgisayarlar çıkmaya başladı 80 gb olur mu olurGta5 minimum sistem gereksinimleri......işlemci:i7 extreme edition 3.6ghz,32gb ram,hd7970ghz edition crossfirex,80gb boş alanminimum ha
O kadarda değil teknoloji geliştikçe oyunlar güzelleşir fakat kapladığı yer azalırGta 15 minimum sistem gereksinimleri:i89 48ghz 256çekirdekli 320gb önbellek işlemci......512gb ram,nvdia gtx96680 5216bit 56gb ekran kartı,2tb boş alan
- - - Eklendi - - -
Gta 15 minimum sistem gereksinimleri:i89 48ghz 256çekirdekli 320gb önbellek işlemci......512gb ram,nvdia gtx96680 5216bit 56gb ekran kartı,2tb boş alan
O kadarda değil teknoloji geliştikçe oyunlar güzelleşir fakat kapladığı yer azalır
Azalır bence ilerde gözlük takarız sanal gerçeklikte oynarız
512kb boş alanayrıca azalıcağını sanmıyorum
Azalır bence ilerde gözlük takarız sanal gerçeklikte oynarız
baguvixaezakmı yaz polisten kurtul gta sa terk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?