Revengeful Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Bu neydi be "bizim yapamadığınızı sen yaptın" der gibi..O DEGİLDE bu konuyu özellikle mi sürekli gündemde tuyorsunuz ? Beni Uyuz etmek icin mi yoksa bu isten Bır kârınız mi var ? Yoksa her ikisi mi ? Genişletmek için tıkla ... TheComet' Alıntı: İlk dediğin doğru olabilir ama ikincisi yanlış böylece üçüncüsüde yanlış oluyor.Bu arada tekrardan Genişletmek için tıkla ... Birileri mesajımı ciddiye almış ve hala güncel tutma çabasında
Revengeful' Alıntı: Bu neydi be "bizim yapamadığınızı sen yaptın" der gibi..O DEGİLDE bu konuyu özellikle mi sürekli gündemde tuyorsunuz ? Beni Uyuz etmek icin mi yoksa bu isten Bır kârınız mi var ? Yoksa her ikisi mi ? Genişletmek için tıkla ... TheComet' Alıntı: İlk dediğin doğru olabilir ama ikincisi yanlış böylece üçüncüsüde yanlış oluyor.Bu arada tekrardan Genişletmek için tıkla ... Birileri mesajımı ciddiye almış ve hala güncel tutma çabasında
TheComet Üye Revengeful' Alıntı: Birileri mesajımı ciddiye almış ve hala güncel tutma çabasında Genişletmek için tıkla ...
Revengeful' Alıntı: Birileri mesajımı ciddiye almış ve hala güncel tutma çabasında Genişletmek için tıkla ...
TheComet Üye minoo' Alıntı: Neden ayıp olsun yahu yenilmeseydi o da Genişletmek için tıkla ... Tekrardan
minoo Üye Konu Sahibi Mert'e gülen erkek arkadaşlara sesleniyorum; sizleri de sahalarda görmek isteriz beyler
TheComet Üye minoo' Alıntı: Mert'e gülen erkek arkadaşlara sesleniyorum; sizleri de sahalarda görmek isteriz beyler Genişletmek için tıkla ... Hemen gitmem gerekiyor acil bir işim çıktı.Taksi!
minoo' Alıntı: Mert'e gülen erkek arkadaşlara sesleniyorum; sizleri de sahalarda görmek isteriz beyler Genişletmek için tıkla ... Hemen gitmem gerekiyor acil bir işim çıktı.Taksi!