Aziz™ Üye Revengeful albay oldu..:D adam uzun çabalar sonucu albay oldu oh be kurtuldum mesajlarını görmekten şaka bir yana kendisini tebrik ediyorum artık onunla rütbedaş'da olduk.. ulen 5000 mesajın ekran alıntısını alacaktım adam durmadı bileoldu 5001.. Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
adam uzun çabalar sonucu albay oldu oh be kurtuldum mesajlarını görmekten şaka bir yana kendisini tebrik ediyorum artık onunla rütbedaş'da olduk.. ulen 5000 mesajın ekran alıntısını alacaktım adam durmadı bileoldu 5001..
Revengeful Emekli Yönetici kim benmi bak ya Allah kuru iftiradan saklasın bugün sadece 400 mesaj atım
haltie Üye Tebrikler Mert zaten az daha böyle devam etseydin uyarı geliyordu.Albay oldun güzel bir rütbe tebrik ederim
Tebrikler Mert zaten az daha böyle devam etseydin uyarı geliyordu.Albay oldun güzel bir rütbe tebrik ederim
Revengeful Emekli Yönetici TuRkiShCowboy' Alıntı: Tebrik ederim Mert, daha dikkatli yazmanı da tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: tebrikler... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler
TuRkiShCowboy' Alıntı: Tebrik ederim Mert, daha dikkatli yazmanı da tavsiye ederim Genişletmek için tıkla ... RUMMAN' Alıntı: tebrikler... Genişletmek için tıkla ... teşekkürler