NEXUS Üye ykpknl' Alıntı: freedomla pro yapılıyo zaten ama oda play store bağlantı sorunu yapıyo Genişletmek için tıkla ... telefonu root'lu olmayanlar var
ykpknl' Alıntı: freedomla pro yapılıyo zaten ama oda play store bağlantı sorunu yapıyo Genişletmek için tıkla ... telefonu root'lu olmayanlar var
TeknoÖmer Üye .NeXuS.' Alıntı: üsteki ayar simgesine basıp save as diyer bir şey var ona tıkla o sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam.
.NeXuS.' Alıntı: üsteki ayar simgesine basıp save as diyer bir şey var ona tıkla o sorun düzeliyor. Genişletmek için tıkla ... Sağol hocam.
gencel Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Orda 2 tane apk var dikkatli bak birisi 2.0.3 diğeri 2.0.2 Genişletmek için tıkla ... onuda yükledim ama proya yükseltemiyorum yardım pls .. pro upgrade ekranında thank you yazıyor basıyorum bişey olmuyor
Sukut-u Hayal' Alıntı: Orda 2 tane apk var dikkatli bak birisi 2.0.3 diğeri 2.0.2 Genişletmek için tıkla ... onuda yükledim ama proya yükseltemiyorum yardım pls .. pro upgrade ekranında thank you yazıyor basıyorum bişey olmuyor
redfoxqq Üye gencel' Alıntı: onuda yükledim ama proya yükseltemiyorum yardım pls .. pro upgrade ekranında thank you yazıyor basıyorum bişey olmuyor Genişletmek için tıkla ... Zaten pro olduğu için olabilir mi?
gencel' Alıntı: onuda yükledim ama proya yükseltemiyorum yardım pls .. pro upgrade ekranında thank you yazıyor basıyorum bişey olmuyor Genişletmek için tıkla ... Zaten pro olduğu için olabilir mi?
gencel Üye Mertcenkk' Alıntı: Zaten pro olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... sanırım evet teşekkürler sorun yokmuş ...
Mertcenkk' Alıntı: Zaten pro olduğu için olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... sanırım evet teşekkürler sorun yokmuş ...
FeLonieS Üye kezban yenge' Alıntı: Ayna sorunu var tersine çeviriyor resmi Genişletmek için tıkla ... Ayarlara girip Save as Preview seçeneğini on yaparsanız düzelir.
kezban yenge' Alıntı: Ayna sorunu var tersine çeviriyor resmi Genişletmek için tıkla ... Ayarlara girip Save as Preview seçeneğini on yaparsanız düzelir.