Mr JoY Üye Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor
Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor
doganoglu66 Üye Mr JoY' Alıntı: Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi yaptım pro oldu,teşekkür ederim
Mr JoY' Alıntı: Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor Genişletmek için tıkla ... Dediğin gibi yaptım pro oldu,teşekkür ederim
Mr JoY Üye doganoglu66' Alıntı: Dediğin gibi yaptım pro oldu,teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan
doganoglu66' Alıntı: Dediğin gibi yaptım pro oldu,teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan
mhmtkhrmn Üye @ANIL pro versiyonu nasıl apk yaptığını söyleyebilir misin rica etsem ? Bu arada Son düzenleme: 20 May 2014
marazft Üye Mr JoY' Alıntı: Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor Genişletmek için tıkla ... Aynen pro oldu. Teşekkür ederim.
Mr JoY' Alıntı: Arkadaşlar 2.0.3ün pro olması için paralı efekti seçip kilite basın gelen ekranda satın al'a basın. Hata verecek tamama basın pro oluyor Genişletmek için tıkla ... Aynen pro oldu. Teşekkür ederim.
Mr JoY Üye marazft' Alıntı: Aynen pro oldu. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla ... güle güle kullanın
marazft Üye Mr JoY' Alıntı: güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ... uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf
Mr JoY' Alıntı: güle güle kullanın Genişletmek için tıkla ... uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf
Mr JoY Üye marazft' Alıntı: uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf Genişletmek için tıkla ... evet ön kamerayı kullanırken öyle bir sorun var. Ama bence pekde önemli bir sorun değil sonuçta aynı resim
marazft' Alıntı: uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf Genişletmek için tıkla ... evet ön kamerayı kullanırken öyle bir sorun var. Ama bence pekde önemli bir sorun değil sonuçta aynı resim
gencel Üye uygulama 2,0,3 değil 2,0,2 versiyonu ayrıca dediğin şekilde paralı versiyonu seç falan birşey yok
UpOneTR Üye gencel' Alıntı: uygulama 2,0,3 değil 2,0,2 versiyonu ayrıca dediğin şekilde paralı versiyonu seç falan birşey yok Genişletmek için tıkla ... Orda 2 tane apk var dikkatli bak birisi 2.0.3 diğeri 2.0.2
gencel' Alıntı: uygulama 2,0,3 değil 2,0,2 versiyonu ayrıca dediğin şekilde paralı versiyonu seç falan birşey yok Genişletmek için tıkla ... Orda 2 tane apk var dikkatli bak birisi 2.0.3 diğeri 2.0.2
NEXUS Üye marazft' Alıntı: uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf Genişletmek için tıkla ... üsteki ayar simgesine basıp save as diyer bir şey var ona tıkla o sorun düzeliyor.
marazft' Alıntı: uygulamayı kaldırmak zorunda kaldım çünkü cektikten sonra ters dönüyor fotoğraf Genişletmek için tıkla ... üsteki ayar simgesine basıp save as diyer bir şey var ona tıkla o sorun düzeliyor.