ran Üye ya bu slayti nasil indirceeeemmm biri bana yardim etsinn dosya geliyo ok sonra ne yapceemm:S:SS:
esiroglu Üye müthişsin teşekürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşım ben bu programı6680 e kurdum slaytı kaytedemiyorum ve daha kötüsü programdan cıkamıyorum da.........
müthişsin teşekürler --------------- Ekleme --------------- arkadaşım ben bu programı6680 e kurdum slaytı kaytedemiyorum ve daha kötüsü programdan cıkamıyorum da.........
SON KRAL65 Üye tşklerde neden cezalısın kardeşşş --------------- Ekleme --------------- tşkler çok faydalı bişi ama müzik takılı kalıyor o neden çalmıyor --------------- Ekleme --------------- tşkler çok faydalı bişi ama müzik takılı kalıyor o neden çalmıyor --------------- Ekleme --------------- tşkler --------------- Ekleme --------------- hariksaın kardeş saol
tşklerde neden cezalısın kardeşşş --------------- Ekleme --------------- tşkler çok faydalı bişi ama müzik takılı kalıyor o neden çalmıyor --------------- Ekleme --------------- tşkler çok faydalı bişi ama müzik takılı kalıyor o neden çalmıyor --------------- Ekleme --------------- tşkler --------------- Ekleme --------------- hariksaın kardeş saol
AKSOY53 Üye 73 yorum yazıldı ama ben indirdim fakat programı kuracağim exe dosyası yok nerden kuaracağim bazılarıda ayni konuyu taşımış ama cevap yazan yok
73 yorum yazıldı ama ben indirdim fakat programı kuracağim exe dosyası yok nerden kuaracağim bazılarıda ayni konuyu taşımış ama cevap yazan yok
uzunaslan Üye arkadaşım bunun 6233 yani s40 versiyonu varsa yayınlarsan sevinirim....şimdiden teşekkürler