Türe Üye Pondusss' Alıntı: konuyu dağıtmayın Genişletmek için tıkla ... konuyu dağıt-mayın konuyu dağıt-bomba bak işte hep bu tarz yani ( Bana sövenlere sövdüklerinden aynen )
Pondusss' Alıntı: konuyu dağıtmayın Genişletmek için tıkla ... konuyu dağıt-mayın konuyu dağıt-bomba bak işte hep bu tarz yani ( Bana sövenlere sövdüklerinden aynen )
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: konuyu dağıtmayın Genişletmek için tıkla ... Adam king dağılmayın beyler
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: konuyu dağıt-mayın konuyu dağıt-bomba bak işte hep bu tarz yani ( Bana sövenlere sövdüklerinden aynen ) Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: konuyu dağıt-mayın konuyu dağıt-bomba bak işte hep bu tarz yani ( Bana sövenlere sövdüklerinden aynen ) Genişletmek için tıkla ...
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: nabam işte böyle Furkanım Genişletmek için tıkla ... bizim sınıfta da senin gibi biri var
Türe' Alıntı: nabam işte böyle Furkanım Genişletmek için tıkla ... bizim sınıfta da senin gibi biri var
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: bizim sınıfta da senin gibi biri var Genişletmek için tıkla ... Aynı sen
Türe Üye Pondusss' Alıntı: bizim sınıfta da senin gibi biri var Genişletmek için tıkla ... Şu an beni dışladın
Pondusss' Alıntı: bizim sınıfta da senin gibi biri var Genişletmek için tıkla ... Şu an beni dışladın
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Şu an beni dışladın Genişletmek için tıkla ... evet öyle ---------- Eklendi @ 23:11:43 ---------- Yazıldı @ 23:10:52 ---------- Türe' Alıntı: Şu an beni dışladın Genişletmek için tıkla ... evet öyle
Türe' Alıntı: Şu an beni dışladın Genişletmek için tıkla ... evet öyle ---------- Eklendi @ 23:11:43 ---------- Yazıldı @ 23:10:52 ---------- Türe' Alıntı: Şu an beni dışladın Genişletmek için tıkla ... evet öyle
Türe Üye Pondusss' Alıntı: evet öyle ---------- Eklendi @ 23:11:43 ---------- Yazıldı @ 23:10:52 ---------- evet öyle Genişletmek için tıkla ... utandım
Pondusss' Alıntı: evet öyle ---------- Eklendi @ 23:11:43 ---------- Yazıldı @ 23:10:52 ---------- evet öyle Genişletmek için tıkla ... utandım
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: utandım Genişletmek için tıkla ... tamam konuyu dağıtmayalım
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: haftacel. Genişletmek için tıkla ... burada soğuk espiri yapma
Türe Üye Pondusss' Alıntı: burada soğuk espiri yapma Genişletmek için tıkla ... Sicaklarda soguk espri iyi gider furkan
Pondusss' Alıntı: burada soğuk espiri yapma Genişletmek için tıkla ... Sicaklarda soguk espri iyi gider furkan
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Sicaklarda soguk espri iyi gider furkan Genişletmek için tıkla ... arkadaş ortamında sürekli mağdurum zaten, bi de sen gelme
Türe' Alıntı: Sicaklarda soguk espri iyi gider furkan Genişletmek için tıkla ... arkadaş ortamında sürekli mağdurum zaten, bi de sen gelme
Türe Üye Pondusss' Alıntı: arkadaş ortamında sürekli mağdurum zaten, bi de sen gelme Genişletmek için tıkla ... Yabancilik cekmemen icin zaten Furkan
Pondusss' Alıntı: arkadaş ortamında sürekli mağdurum zaten, bi de sen gelme Genişletmek için tıkla ... Yabancilik cekmemen icin zaten Furkan
Amaru Shady Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: Yabancilik cekmemen icin zaten Furkan Genişletmek için tıkla ... konu yine dağıldı