midnight Üye Alttaki,şöyle güzel bir mezarlık resmi istiyorum,selviler falan olsun,müslüman mezarlığı olsun,öyle korku film afişi gibi olmasın.. 8)
Alttaki,şöyle güzel bir mezarlık resmi istiyorum,selviler falan olsun,müslüman mezarlığı olsun,öyle korku film afişi gibi olmasın.. 8)
serdaronlinenet Üye al dostum mezarlık.Geçi selvileri bulamadım ama idare et Bende Dünyanın 5 nci harikasının resmini istiyorum
al dostum mezarlık.Geçi selvileri bulamadım ama idare et Bende Dünyanın 5 nci harikasının resmini istiyorum
SelmanTE Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alttaki sende folter kardesimin istediqi resimlerden bitanesini koy küsmesin kardesimiz....
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız alttaki sende folter kardesimin istediqi resimlerden bitanesini koy küsmesin kardesimiz....
sarkmaz Üye folter kardeşimizin istekleri cıvıl cıvıl bir plaj resmi buna beş kişi rahat sığarmış sağlammış :P sen 5 kişi dedin ben 6 kişi koydum yatağa yaa mavi gözlü sibirya kurdu resim istememişim bende bir buzdan heykel resmi isteyim bari
folter kardeşimizin istekleri cıvıl cıvıl bir plaj resmi buna beş kişi rahat sığarmış sağlammış :P sen 5 kişi dedin ben 6 kişi koydum yatağa yaa mavi gözlü sibirya kurdu resim istememişim bende bir buzdan heykel resmi isteyim bari
SelmanTE Üye al kardesim sana buzdan heykel ne kadar zormuş bunu bulmak ya sanki öküzün altında buzaqı arar qibi.... sende bana öküzün altında buzaqı bul bakem hadi... D
al kardesim sana buzdan heykel ne kadar zormuş bunu bulmak ya sanki öküzün altında buzaqı arar qibi.... sende bana öküzün altında buzaqı bul bakem hadi... D
folter Üye Sigara içmeyen sağlıklı bir insanın akciğeri. bu arada yukardaki öküz değil inek... neyse bende sörf yapan bir bayan sporcu istiyorum.
Sigara içmeyen sağlıklı bir insanın akciğeri. bu arada yukardaki öküz değil inek... neyse bende sörf yapan bir bayan sporcu istiyorum.