SelmanTE Üye buyur kardes buldum bi tane ama omu bilmiom walla bu arada kahwaltı resmi için teşekkürler şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alttaki senin resmini istiyorum. hade bakem kıwırmak yok ona qöre ha
buyur kardes buldum bi tane ama omu bilmiom walla bu arada kahwaltı resmi için teşekkürler şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alttaki senin resmini istiyorum. hade bakem kıwırmak yok ona qöre ha
SelmanTE Üye abi bu çok özele qirer weremem kusura bakma qeçtik Alttaki istanbul yeditepelrin qüzel bi resmini koy...
abi bu çok özele qirer weremem kusura bakma qeçtik Alttaki istanbul yeditepelrin qüzel bi resmini koy...
SelmanTE Üye Originally posted by symbianboy@Aug 2 2005, 06:47 PM benim imzamda var yetermi? alttaki üsttekinin istediği [post=121842]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hani len ben qöremiom....
Originally posted by symbianboy@Aug 2 2005, 06:47 PM benim imzamda var yetermi? alttaki üsttekinin istediği [post=121842]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... hani len ben qöremiom....
SelmanTE Üye neyse başka bişe isteyelim bari kimse kendi resmini koymuyo :eksi: van qölünün uzaydan çekilmiş bi qörüntüsünü istiyorum...
neyse başka bişe isteyelim bari kimse kendi resmini koymuyo :eksi: van qölünün uzaydan çekilmiş bi qörüntüsünü istiyorum...
_KadirşinaS_ Üye Valla b kadarını bulabildim. Alttaki bana öyle bir resim bul ki gördüğüm an ağlayayım
SelmanTE Üye kardes işte sana ırak taki müslüman kardeşlerimizin hali "AĞLA MÜSLÜMANIN HALİNE AĞLA İSLAM ÜLKESİNDE GARİP BU DAVA" alttaki sende bu tür bi resim yollarmısın...
kardes işte sana ırak taki müslüman kardeşlerimizin hali "AĞLA MÜSLÜMANIN HALİNE AĞLA İSLAM ÜLKESİNDE GARİP BU DAVA" alttaki sende bu tür bi resim yollarmısın...
_KadirşinaS_ Üye Originally posted by _CoMPuTeRoRiST_@Aug 4 2005, 12:12 PM kardes işte sana ırak taki müslüman kardeşlerimizin hali "AĞLA MÜSLÜMANIN HALİNE AĞLA İSLAM ÜLKESİNDE GARİP BU DAVA" alttaki sende bu tür bi resim yollarmısın... [post=123220]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :cray: yıktın beni beee :'( İşte resim ama lütfen fazla yorum yapmayın topic kapanmasın Alttaki şimdi bize ööle bir resim bul ki gönlümüz ferahlasın
Originally posted by _CoMPuTeRoRiST_@Aug 4 2005, 12:12 PM kardes işte sana ırak taki müslüman kardeşlerimizin hali "AĞLA MÜSLÜMANIN HALİNE AĞLA İSLAM ÜLKESİNDE GARİP BU DAVA" alttaki sende bu tür bi resim yollarmısın... [post=123220]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... :cray: yıktın beni beee :'( İşte resim ama lütfen fazla yorum yapmayın topic kapanmasın Alttaki şimdi bize ööle bir resim bul ki gönlümüz ferahlasın
msw Üye Originally posted by _CoMPuTeRoRiST_@Aug 3 2005, 07:34 PM hoca uzaydan yok ya alttaki bi kocaman bi GS loqosu istiyom.... [post=122761]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen sarayları karştırdın galiba ama neyse...ben bush un sarayını kastetmiştim...
Originally posted by _CoMPuTeRoRiST_@Aug 3 2005, 07:34 PM hoca uzaydan yok ya alttaki bi kocaman bi GS loqosu istiyom.... [post=122761]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... sen sarayları karştırdın galiba ama neyse...ben bush un sarayını kastetmiştim...
jewel_ma21 Üye titanigin batarken fotosu yok bulamadim yani alttaki ben soyle guzel bi g-unit resmi istiom :hoho:
folter Üye forumu karıştırmayalım arkadaşlar al sanada titanic. neyse alttaki bul bakalım güneş sisteminin fotosunu.
forumu karıştırmayalım arkadaşlar al sanada titanic. neyse alttaki bul bakalım güneş sisteminin fotosunu.
slayer Üye tam flas'ı yanan bi kameranın yine flası açık bi kamera tarafıntan çekilmis fotosunu istiyorum