NeedLeFLuff Üye yok daha neler artık bende kolay bişeler koymuşlardır diye bi baktım ama yok aga bana gelmez D
NeedLeFLuff Üye arkaplanda siyah olduğu için gül gözükmüyor idare edin artık :hoho: :hoho: :hoho: aşşadaki bana öyle bi hummer resmi bulki eşi benzeri olmasın
arkaplanda siyah olduğu için gül gözükmüyor idare edin artık :hoho: :hoho: :hoho: aşşadaki bana öyle bi hummer resmi bulki eşi benzeri olmasın
PaNTeR Üye Ben o resmi saymıyorum al Hummer'ını ver gülümü! Gül istiyorum, siyah siyah şöyle!
PaNTeR Üye Ama küsücem hee! Gene de uraş verilmiş, emeğe saygı duyalım Dalında bir limon istiyorum! :
slayer Üye Sende şöyle şirin bi maymun resmi bul, şempanze olmasın! Genişletmek için tıkla ... : : : : -------------------- fındık çekti canım bu arada bizimde giresunda bahçelerimiz var alttaki herhangi bişey şirin maymunda olur
Sende şöyle şirin bi maymun resmi bul, şempanze olmasın! Genişletmek için tıkla ... : : : : -------------------- fındık çekti canım bu arada bizimde giresunda bahçelerimiz var alttaki herhangi bişey şirin maymunda olur
EaSy_As_LiFe Üye BU OLURMU? alttaki bende senden kız kulesinin resmini istiyorum ama akşam çekilmiş olsun...
slayer Üye Originally posted by neoki@Sep 21 2005, 10:42 AM kendi resmimi istiyom [post=172557]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... final fantasy deki oğlanın resmini istiyom (sarı kafa)
Originally posted by neoki@Sep 21 2005, 10:42 AM kendi resmimi istiyom [post=172557]Quoted post[/post] Genişletmek için tıkla ... final fantasy deki oğlanın resmini istiyom (sarı kafa)