Telefon Tavsiyesi Replika Telefon

Konu Sahibi
Replika Telefon
Merhaba arkadaşlar bu sitede ilk kez konu açıyorum size acil birşey sorucam. Replika telefon almaya karar verdim bi site buldum sizce bu site güvenlimi ? ve bu sitedeki lg g3 telefonu iyimi ?? lütfen sar değerinden bahsetmeyin almaya karar verdim site:
yokmu cevap veren ???????

büyük ihtimalle sitede yazan özelliklerin çoğu yalan o yüzden telefonu gidip görmeden almanı tavsiye etmem hatta telin ayarlarından baktığın özellikler bile yalandır bunlarda imkanın varsa bir cpu-z filan kurup test et alacağın kişi izin verirse
az önce siteye baktım ztn nerdeyse tüm tellere aynı donanımları yazmışlar çok ufak farklar var bnce burda yazanlar kesin yalan (not:kolay kolay kimse replika telefona 2gb ram koymaz ki koyduklarının fiyatı da 200 tl olmaz bnce )

Tepkiler: burak1270
Hıyar çıkar

Tepkiler: burak1270
    Konu Sahibi
ama satıcı bayağı dürüst geldi bana off bilemedim replika telefon alcağım ucuz bir site söylermisiniz bana ??
birde bu site var nasıl cevaplarınızı bekliyorum yada güvenebilceğim uygun bir site bulabilrmisiniz teşekkürler yardımlarınız için .

3onur5

Üye
vaaaaay replika iphone 5s te İsight 8mp kamera varmış

mrzstyl

Üye
neden replika alıyosun hem bi işe yaramaz çabuk bozulur hem de sağlık açısından zararlıdır (SAR DEĞERİ)...

Tepkiler: Koradam

caps6

Üye
sitede gerçek işlemci,ram,hafıza değerlerini belirtmemiş ve lg g3 replika resimlerini değil orjinal telefon resimlerini koymuş.Replika telefonların birçok çeşidi var.En düşük olan ve ucuz olanı 2gb hafıza,512 mb ram, mtk 6572 1.3 mhz işlemcili ve 5mp kamera.Bu telefon ondan olabilir.Site ne olduğunu belirtmemiş.Bazıları gerçek özelliklerini yazıp vidyoda tanıtımını yapıyor.
Ayrıca cpu z uygulaması da orjinal telefonun özelliklerini gösterir.Bazılarında antutu kurulu olarak o da ayarlarıyla oynanmıştır.Ayrıca birçok replika telefonun ayarlar bölümünde özelliklerinde yazan hafıza,ram bilgileride doğru değildir.
Replika telefon alan tanıdıklarım oldu.Biri düşürdü ekranı kırıldı doğru düzgün telefonu yaptıracak yer bulamadı.Tamirini yapan servisler telefon parası kadar para istedi. Diğeride telefonu 5-6 ayda dağıldı kapak çatladı,batarya şarj tutmadı.Şansından bazı parçaları orjinal telefonla uyumlu olduğundan değiştirdi telefonu kullanabiliyor.Replika telefon alacaksan bunlara dikkat etmelisin.

Tepkiler: dayannight
gayet açıklayıcı olmuş iyileri de var ama onlarında fiyatları fazla yinede replika telefon almak riskli özelliklerine bakınca fiyat iyi ama o parayı da çöpe atmış olabiliyorsun zaten ucuz ve görüntü olarak orjinale benzerliği nedeniyle tercih ediliyor.Tabi aldıktan sonra root,gps,rom,ses,3g sorunlarıda olabiliyor.Bunlarıda ben belirteyim

Konu Sahibi
arkadaşlar ben ramına bakmıyorum 1gb yada 512 mb olsun yeter bide dışı benzesin başka bişey istemiyorum sipariş verdim yarın kargoyu alıcam resmini videosunu çekip atarım
3onur5 neden güldün ne oldu 8 mp olmazmı replikada

3onur5

Üye

8mp tabikide olur ama İSight olamaz komik tarafı İsight diye tanıtmaları