Renkli pantolon modası..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Renkli pantolon modası..
Arkadaşlar bu renkli pantolon giyenler aldı başını gidiyor.. Ben hiç denemedim ama artık bende giyiyim diyorum hep mavi mavi nereye kadar mavi kot giyiyorum hep zaten.. Diyorumki kilomla orantılı bana yakışacak renk ne olur ? Kilom 60 orta boyutta kalçam var bacaklarımın alt kesimleri ince üst kısımlar orta derece şişman ona göre Sarı mı Kırmızı mı Mavi mi yoksa başka bir renk mi ?

Samet.25

benim rengim siyah. acik renk kolay kolay giymem guzelde durmuyo bence renkliler erkekte moda senin kendine yakistirdigindin herkes giyiyo diye giyme

Konu Sahibi
Bana kalsa asker pantolonu giyicem ama işte rezil olmakta var yanlış birşey giyip rezil olmak dahada kötü..

Krofessional

2 yıllık moda artık geçti açık renk kotlar ve koyu hırkalar moda uzak dur giyme giydirtme ... apaçileri !!

ka_za

Üye
Ben mavi veya kırmızı giyiyorum ama kot degil. Dar paça yakısır

Beyaz Var bende Ama Kahverengi alıcam

ka_za

Üye
aynen bende de mavi ve kırmızı var

ayrıca apaçi modası diyen arkadaşa bir şey demiyorum. eğer yakışıyorsa sorun yok

Böyle konusan heryerde var. Geneldede çekinenler. Önemli olan yakışması görenin hosuna gidip bida bakıyorsa olay benim icin bitmistir

Placebo-

Üye
Ekose ya da damalı pantolonlar öneririm. Erkekte de bayanda da güzel duruyorlar. Erkekte moda şu sıralar hatta. Robert Pattinson dahil bir sürü kişi giyiyor. Tomy Hilfiger mağazalarında bulabilirsin. resim göstermek gerekirse;

Ekose zaten çizgili pantolonları barındırıyor içinde. Damalılar ise daha farklı. Renkli oluyorlar.

Dama daha çok emo/punk/gothic kesim tarafından tercih ediliyor.

Krofessional

Evet canım tommy de 250 den başlıyorlar .....

CouTFeeL

Üye
kırmızı al kırmızı bende kırmızı ve mavi keten var kot açık mavi var çokta güzel yani

yoldan çıkmış bunlar

Tepkiler: Krofessional

MrTech

Üye
abi bunları giyiyorsunuzda ne anlıyorsunuz gecen gün adamda gördüm resmen kicinda sırıtıyor birde pembe.gidin keten,normal kot,kumaş gibi pantolonlar giyin.Ha rahat mi edemiyorsunuz eşofman giyin

ka_za

Üye
abi bunları giyiyorsunuzda ne anlıyorsunuz gecen gün adamda gördüm resmen kicinda sırıtıyor birde pembe.gidin keten,normal kot,kumaş gibi pantolonlar giyin.Ha rahat mi edemiyorsunuz eşofman giyin

Kot giyince anlaşılıyorsa aynısını anlıyoruz pembeye bise demicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...