sLeepLe Üye asigsasi' Alıntı: normal şarj aleti ile aynı akımı gönderiyor 5v Genişletmek için tıkla ... zaten fazlasını gönderirse telefon sapıtabiliyo ben e6yı başka kabloyla etmiştim üst bar aşağı inip duruyodu menüye girip çıkıyodu
asigsasi' Alıntı: normal şarj aleti ile aynı akımı gönderiyor 5v Genişletmek için tıkla ... zaten fazlasını gönderirse telefon sapıtabiliyo ben e6yı başka kabloyla etmiştim üst bar aşağı inip duruyodu menüye girip çıkıyodu
ismail Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: normal şarj aleti ile aynı akımı gönderiyor 5v Genişletmek için tıkla ... abi sen kullanıyor musun?
asigsasi' Alıntı: normal şarj aleti ile aynı akımı gönderiyor 5v Genişletmek için tıkla ... abi sen kullanıyor musun?
sLeepLe Üye İsmail' Alıntı: yazsın ben hesaplaeım araştırcağım daha ama şekil bişi alırım Genişletmek için tıkla ... şeklini koydu adam be
İsmail' Alıntı: yazsın ben hesaplaeım araştırcağım daha ama şekil bişi alırım Genişletmek için tıkla ... şeklini koydu adam be
asigsasi Üye İsmail' Alıntı: abi sen kullanıyor musun? Genişletmek için tıkla ... yok kuzen kullanıyor
Serhan Üye 0MG90' Alıntı: Küçük dikdörtgen mi renkli? Genişletmek için tıkla ... Ince uzun dikdörtgen gibi bişeydi.
0MG90' Alıntı: Küçük dikdörtgen mi renkli? Genişletmek için tıkla ... Ince uzun dikdörtgen gibi bişeydi.
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: yazsın ben hesaplaeım araştırcağım daha ama şekil bişi alırım Genişletmek için tıkla ... Xiaomi al işte
İsmail' Alıntı: yazsın ben hesaplaeım araştırcağım daha ama şekil bişi alırım Genişletmek için tıkla ... Xiaomi al işte
ismail Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: şeklini koydu adam be Genişletmek için tıkla ... 2 sene önce lysde 25 doğrum vardı
0MG90 Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ince uzun dikdörtgen gibi bişeydi. Genişletmek için tıkla ... Çin malı onlar genelde yarısı boş oluyor önermem onu boşa para verme
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ince uzun dikdörtgen gibi bişeydi. Genişletmek için tıkla ... Çin malı onlar genelde yarısı boş oluyor önermem onu boşa para verme
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Xiaomi al işte Genişletmek için tıkla ... iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım asigsasi' Alıntı: yok kuzen kullanıyor Genişletmek için tıkla ... memnun o zaman değil mi ?
0MG90' Alıntı: Xiaomi al işte Genişletmek için tıkla ... iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım asigsasi' Alıntı: yok kuzen kullanıyor Genişletmek için tıkla ... memnun o zaman değil mi ?
Serhan Üye 0MG90' Alıntı: Çin malı onlar genelde yarısı boş oluyor önermem onu boşa para verme Genişletmek için tıkla ... Anladım bide 30 ₺ a satıyorlar
0MG90' Alıntı: Çin malı onlar genelde yarısı boş oluyor önermem onu boşa para verme Genişletmek için tıkla ... Anladım bide 30 ₺ a satıyorlar
sLeepLe Üye İsmail' Alıntı: 2 sene önce lysde 25 doğrum vardı Genişletmek için tıkla ... ben o kadar yapamamıştım
İsmail' Alıntı: 2 sene önce lysde 25 doğrum vardı Genişletmek için tıkla ... ben o kadar yapamamıştım
0MG90 Üye İsmail' Alıntı: iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım memnun o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Burda 99 lira orda 40 falan al onu
İsmail' Alıntı: iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım memnun o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla ... Burda 99 lira orda 40 falan al onu
ismail Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: ben o kadar yapamamıştım Genişletmek için tıkla ... bidaha deneyeydin yapardın 0MG90' Alıntı: Burda 99 lira orda 40 falan al onu Genişletmek için tıkla ... belki 20.000 mAH buluruz o zaman düz hesap 9 tam dolum yapar tele
sLeepLe' Alıntı: ben o kadar yapamamıştım Genişletmek için tıkla ... bidaha deneyeydin yapardın 0MG90' Alıntı: Burda 99 lira orda 40 falan al onu Genişletmek için tıkla ... belki 20.000 mAH buluruz o zaman düz hesap 9 tam dolum yapar tele
asigsasi Üye İsmail' Alıntı: iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım memnun o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla ... bilmem memnun dur galiba
İsmail' Alıntı: iyice bi piyasa araştırması yapıcam amazon ebay falan takılır bakarım memnun o zaman değil mi ? Genişletmek için tıkla ... bilmem memnun dur galiba
sLeepLe Üye İsmail' Alıntı: bidaha deneyeydin yapardın belki 20.000 mAH buluruz o zaman düz hesap 9 tam dolum yapar tele Genişletmek için tıkla ... 2 kere denedik yeter da
İsmail' Alıntı: bidaha deneyeydin yapardın belki 20.000 mAH buluruz o zaman düz hesap 9 tam dolum yapar tele Genişletmek için tıkla ... 2 kere denedik yeter da
ismail Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: 2 kere denedik yeter da Genişletmek için tıkla ... o zaman yeter tabi şansızlık yada az çalışma diyelim
sLeepLe' Alıntı: 2 kere denedik yeter da Genişletmek için tıkla ... o zaman yeter tabi şansızlık yada az çalışma diyelim
ismail Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Bilg. olmuyor yine Appnana ile beles para atcam ben paypala Genişletmek için tıkla ... nasıl atılıyo beleş para beleşşse banada at
0MG90' Alıntı: Bilg. olmuyor yine Appnana ile beles para atcam ben paypala Genişletmek için tıkla ... nasıl atılıyo beleş para beleşşse banada at